Ideális, hogy 160cm vagyok és 49kg?
Figyelt kérdés
Soknak érzem magam.Eddig 45-46 kg voltam de híztam, és ezt sokan mondják :S Olyan sok ez az alig 49? :/
17L
2011. jan. 27. 15:34
1/20 Viki233 válasza:
sztem ez ideális és ne hallgass ilyen baromságokra.160 cmnek pont hogy 50 kilónak kéne lenni.tehát 10 kilóval mindig kevesebbnek kell lenni mint ahány centi az illető.ez az egészséges.
2/20 Viki233 válasza:
jah és gyanítom h anorex pics"á"k mondják h fogyj....
3/20 A kérdező kommentje:
Köszii,,, a fiúk szerint régen túl vékony voltam, de most már jól nézek ki (alakra).
Az a lényeg, h én jól érzem magam :)
2011. jan. 27. 15:42
4/20 Viki233 válasza:
helyes. :)tehát tojd le magasról az ilyen anorex csajokat.csak féltékenyek rád.és alapból beteg a gondolkodásmódjuk ha sokalják a kilókat.....
5/20 anonim válasza:
Tökéletes. Bár még lehet elbírnál egy-két plusz kilót és még jobb lenne.. ;)
6/20 anonim válasza:
A normális pasik véleményére adj. Ilyen kérdésekben ők mondják meg az igazat, és egy lány a pasiknak akar tetszeni.
7/20 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm :)
2011. jan. 27. 16:00
8/20 anonim válasza:
Én 158 cm vagyok és 47 kiló. :) Szerintem tökéletes ilyen magassághoz ennyi kiló. Igaz nekem a hasamon gördülnek az úszógumik, hogyha előredőlök, de az inkább a mozgás hiánya, mintsem a kövérségé szerintem. :) A lényeg, hogy ne fogyj ebből semmit, mert így jó. :) Ne hallgass másokra. Persze, hogy ilyen kis súlynál látszódik, ha az ember felszed 3-4 kilót, de bőven elfér az még, nem leszel tőle kövér. :)
9/20 anonim válasza:
Abszolút ideális. Én 158 cm vagyok és 48 kg.S-es és XS-es gatyákat hordok, felsőből inkább M-es kell, mert 70 D-s a mellméretem. Azért híztál, mert a kamaszkor kellős közepén vagy, ilyenkor mindenki hízik egy kicsit. 21 éves korod körül valószínűleg magától le fog menni és még vékonyabb leszel.
10/20 anonim válasza:
és ugyanennyi centivel,most kapaszkodjatok meg,65 kg vagyok!!:Dés mégse vagyok kövér,van rajtam azért felesleg,bevallom,de mások véleménye alapján se vagyok az.Ha 49 kg lennék,minden csontom kilátszana,így is a csípőcsontom,és a gerincemnél van 1-2 csont ami kilátszik,vagy legalábbis érezhető.Vastag csontom van,ezért.
Gondolom te ilyen madár csontúzatú vagy.Félre ne érts,nem bántásból írom!:))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!