Lehet, hogy a 90 napos diétától kezdett el erősen hullani a hajam?
Szerintem nem lehet, mert azert az egy olyan dieta, amiben tenyleg nagyon sokfele etelt ehetsz, es reggelire gyumolcsot is, az a vitaminod, ugyhogy nem hiszem.
Inkabb stressztol, esetleg szedsz e valamilyen fogyokuras csodabogyot, vagy valamit meg ami segit lefogyni?
Szia!
Én is hallottam,hogy diétázástól hullhat a haj, ezért én mielőtt belekezdtem, elkezdtem szedni a Revalidot+Revalid samponnal is mosom a hajam!És szerencsére nem vészes a hajhullásom!(ráadásul szülés után is vagyok, úgyhogy én duplán tartottam a hajhullástól)
A durva hajhullásra (már fésülködni sem mertem, mert mint a kemosoknak csomókban hullott-hozzá teszem nem a fogyókúra miatt-) nekem a következő vált be:
- hajamból 25cm-ert levágattam, hogy ne húzza a súlya, fufrut is, bár szarul áll, de így megmaradt a hajam elől..
- Revalid -sampon balzsam, 90db tabletta, egy doboz ampulla,
-De a tuti befutó a VARGA HAJCSEPP!!! 3nap után már láthatóan kevesebb hullott (Ha te a többit nem is teszed meg, egy ilyet azért vegyél, árban is jó.)Ezt azóta is használom, és a hajam kezd visszanőni.
Köszönöm a többi választ is!
Én a Biovánne-t szedem 3 hónapja és Bánfi termékeket /sampon, hajszesz, balzsam/ kezdetm el használni, igaz azt még kb.1 hónapja. Annyi változás talán van, hogy annyira mint előtte nem hullik a hajam, de az idegesít nagyon, hogy ahol nagyon kihullott nem igazán látok változást abban, hogy nőne. Azon én is gondolkodom, hogy levágatom és akkor a Varga cseppeket is kifogom próbálni. Köszönöm mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!