Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Januártól fogyókúra? Ki tart...

Januártól fogyókúra? Ki tart velem?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 10:13
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Leírnád Norbinak a lényegét?
2010. dec. 21. 12:54
 12/35 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kisnita!

Nagy kavarc van az emberek fejében a fogyókúrákkal kapcsolatban. Ahhoz, hogy fogyj és a fogyás tartós legyen, diétázni kell és mozogni. Megfelelő edzésszámmal, edzésenként zsírégető zónában. Ez egy életmódváltás. Hiába koplalsz, norbizol, 90 naposozol, ha utána ugyanúgy elkezdesz zabálni. Akkor bizony feljönnek a fölös kilók újra.

Ha elérted a kívánt testsúlyt, akkor is figyelni kell az evésre, és ugyanúgy kell mozogni is. Ne sajnáld az időt rá!

2. voltam (mellesleg aerobic-edző)

2010. dec. 21. 13:11
 13/35 anonim válasza:
Én is csatlakozok xD nekem kb 10 kg a cél!!!!! rem sikerülni fog nyárra leadni!!! :D
2010. dec. 22. 00:02
 14/35 anonim válasza:
sziasztok. én is szeretnék fogyni, célom 15 kg. kérlek segítsetek, mert kicsit össze vagyok zavarodva. a 90 napos diétát szeretném kipróbálni, de neten nézegelődtem, és sok ellentmondást találtam. tudnátok linkelni olyan oldalt, ahol normálisan le van írva minden? köszönöm :)
2010. dec. 22. 12:17
 15/35 anonim ***** válasza:
ÉS hol beszéljük meg? mikor hányadikán kezdődik?
2010. dec. 22. 12:40
 16/35 anonim ***** válasza:
Csatlakozok en is, 10 kg a celom. Szoval csinaljuk :) januartol mehet:)
2010. dec. 22. 19:04
 17/35 anonim ***** válasza:

ez nagyon jó ötlet beszállok ha még lehet:D

az nem baj ha fiu vagyok mert ti sztem nagyrészben lányok

2010. dec. 22. 19:34
 18/35 kisnita ***** válasza:

A Norbis módszernek az a lényege, hogy az élelmiszerek táblázatba vannak szedve. 1-es kódút reggeltől estig ehetsz, 2-est reggeltől d.u. kettőig, 3-ast. A 3-as ételeket csak akkor eheted ha már elérted a megfelelő súlyt akkor is csak délután 2-ig. Szóval ez inkább egy életmódváltás nem diéta. Kimondott étrend nincs, bármit ehetsz amit a táblázat megenged. A táblázatot megtalálod a neten. Recepteket is találhatsz és a saját már meglévő finom, házias receptjeidet is átalakíthatod update-re.

A szénhidrátot a lehető legjobban le kell csökkenteni helyette fehérjét kell enni! Tehát mennyiségre ehetsz ugyan annyit mint előtte ettől annyi különbséggel, hogy ami eddig szénhidrát volt az fehérje lesz. A szénhidrátot nagyrészt a gyümölcsök teszik ki. Mert kenyérféléket, péksütiket nem nagyon lehet enni ha csak meg nem csinálod az update változatot amit előre kikevert lisztből is megcsinálhatsz (úgy hallottam 0.5 kg 900 Ft úgyhogy elég drága) vagy zabkorpából, zablisztből vagy zabpehelyből. Én ezeket használom mert nem tudom beszerezni a Norbi lisztet. Szó sincs koplalásról, ugyan annyit ehetsz mint eddig sőt akár többet is, de meg kell válogatni, hogy mit! A táblázatot meg ne úgy képzeljétek el, hogy csak zöldségből meg gyümölcsből áll az 1-es, húsok, halak, tejtermékek, sajtok, stb szinte mindenféle étel megtalálható benne. Keressétek meg a neten és olvassátok el, szerintem érdemes.

Mozogni se árt mellette, de a fogyás 70-80%-ban a kaján múlik és a maradék a mozgáson. Aki mozog is annál gyorsabb az eredmény és állítólag frissebbnek, energikusabbnak érzi magát, én nem mozgok mert nincs időm meg lusta is vagyok, de nem mintha én fáradtnak érezném magam a mozgás hiánya miatt. Tavasztól össze szedem magam és elkezdek legalább egy héten 2-3x mozogni valamit értékelhetőt aztán majd beszámolok :)

Kb egy hónapja kezdtem el 79-80 kg-ról indultam és most 73 vagyok. Még lenne miből fogyni, de elégedett vagyok ezzel az eredménnyel.

2010. dec. 23. 09:16
 19/35 anonim ***** válasza:

Én is veled tartok.Nekem 5 kg a célom.

Sok sikert majd a fogyókúrához!

2010. dec. 23. 18:42
 20/35 anonim ***** válasza:
énisénisénis szeretnék csatlakozni... de nem itt. ésszerűbb lenne csinálni egy fórumszobát a fogyni vágyóknak, akik az új évvel kezdik a fogyókúrát. ott tudunk normálisan beszélgetni, míg itt... tisztakáosz:D
2010. dec. 23. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!