Szeretném elkezdeni a diétát de még 2-3x szoptatok, igy
lehet?
Figyelt kérdés
Kb 10 kg-ot szeretnék leadni, hogyan kezdjem?
2009. jan. 20. 12:56
1/7 anonim válasza:
Szerintem amíg szpotatsz addig ne kezd el, inkább mozogj valami baba-mama tornát és igyál sok folyadékot. Szoptatás után is ráérsz fogyni
2009. jan. 20. 14:04
2/7 anonim válasza:
Szoptatás alatt nem szabad. Ha fogysz, akkor a zsírból kiszabaduló káros anyagok az anyatejjel egyenesen a babába jutnak át.
Nekem is 10 kilót kellene leadnom, a kislányom már 2,5 éves, szopik még, és nem vagyok hajlandó fogyózni, amíg ez így van. De persze zavar az a 10 kiló, csakhát vannak fontosabb dolgok is.
2009. jan. 20. 14:40
3/7 anonim válasza:
Én 3 hete kezdtem el és még én is szoptatok 2-3x.Én megkérdeztem a gyerekorvost és azt mondta,hogy az a lényeg hogy vigyek be kalóriát.Nme változik a tej összetétele.
Tégy belátásod szerint.
2009. jan. 20. 15:07
4/7 anonim válasza:
3.: Hát, nem tudom neked milyen gyerekorvosod van, de úton-útfélen azt hallani, hogy a fogyás káros lehet a babára. Én a helyedben alaposan utánaolvasnék.
2009. jan. 20. 15:47
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én sem kezdtem el a diétát, amíg szoptattam, mert a diéta során felszabadult méreganyagok belekerülnek az anyatejbe, én nem akartam kockáztatni, hiszen a babám egészsége volt a tét!Szerintem kezdetnek az is megteszi, ha elhagyod a kenyeret, és a cukrot.....de Te tudod!
2009. jan. 21. 13:39
6/7 anonim válasza:
Mindenkinek más a véleménye de amíg szoptatsz addig nem ajánlatos elkezdeni a fogyókúrát. Nem szégyen ha egy kicsit duci vagy hiszen nem olyan rég szültél. örülj a gyereknek és ha már nem szoptatsz akkor is ráér elkezdeni a fogyit. De te tudod!
2009. jan. 21. 17:06
7/7 anonim válasza:
2 és fél éves gyereket szoptatni és emiatt nem fogyózni...megáll az eszem!Minek egy ennyi időst szoptatni???Még az óvodában is a cicin fog lógni? Bocsi...Nekem is van gyerekem, nade ez azért túlzás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!