90napos diéta mellett a 20-40perces szobakerékpározás elegendő testmozgásnak számít?
Szia!
A 90 napos diéta a lehető legrosszabb, amit választhattál! A szervezet sanyargatásával lehet vele fogyni...bár pont azt hirdeti,hogy milyen jó, mert bármit lehet enni,csak megvan mindennek a maga ideje! Lehet hogy lefogysz vele, de garantálom, hogy ahogy abbahagyod a diétát, több jön vissza,mint amennyi lement!! Egyébként a legjobb "fogyókúra" az életmód megváltoztatása ,nem az önsanyargatás! Garantált a siker!!!!!
Kedves első válaszoló: Téged ezért itt keresztre fognak feszíteni...
Amúgy a teljes életmódváltás sokkal célravezetőbb tényleg.
Érdekes, hogy eddig senkinek nem jött vissza, és csak azok kárognak, akik még nem próbálták... Semmi egészségtelen nincs rajta, rengeteg salátát kell enni alatta, teát és vizet inni, mindenből a megfelő mennyiséget viszed be, nem is beszélve a gyümölcsökből álló reggeliről és a gyümölcsnapról.
Én nem kívánok salátazabáló vega lenni, sem örömtelen aszott pics@, aki egy avokádótól élvez el... ez a jó ebben a diétában, hogy mindent eszek, amit rendesen is ennék, csak egészségesebben és nem keverve az ételeket.
Hány dietetikust kérdeztél meg?
Hidd el elég diplomás, tanult ember szaladgál kint a világban hülye elméletekkel.
És pl. nem egy orvos küldött már haza vakbélgyulladással embert... mégsem gondolom, hogy az orvosok mind hülyék, de vannak kivételek...
Hát nem is tudom....Én csináltam ezt a diétát, az első négy hétben gyönyörűen lement 8 kiló, aztán mind egy szálig vissza jött.Sőt, több is.Most simán ugy fogyizok, hogy másképp étkezek, mint eddig(napi5x keveset, sok zöldség,gyümi, kevés zsír és cukor)És fogyok.Igaz, hogy lassan,de a 20 kiló felesleg se 3 hónap alatt jött fel.Ne is akarjuk ilyen hamar leadni.Az eredmény lehet, hogy sikeresebb lesz.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, elegendő ennyi mozgás, és a szobabicikli is kitűnő választás.
Szia
Szerintem minden mozgás jót tesz és segíti a fogyást :D
Majd elfelejtettem...kb. 15 perccel ezelőtt rendeltem meg a Leg magicet, állítólag jó.
Majd mondom, hogy érdemes-e kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!