Helytálló kijelentés-e ez? Fejessalátát és salátaféléket bármelyik napon lehet enni, bármennyit. Még gyümölcsnapon is. Ti hogy gondoljátok ezt?
Minden diétában vannak megkötések szabályok, és én általában azt olvasom a legtöbb helyen, hogy gyümölcsnapon csak gyümölcsöt együnk. Azonban, nagyon sokan nem bírják a gyümölcsnapot és zöldésggel kiegészítik. Szerintem ez teljesen rendben van, és ettől még a diéta nagyon is sikeres lehet. A diéta elején még az ember lelkes és bírja is, hogy csak gyümölcsöt eszik, de a 3. hónap végén már másra is szüksége van. Az a baj, hogy rengeteg 90 napos diéta leírás van, amelyek néha már cáfolják egymás. Nekem egy régi fénymásolt diétám van, kb 10 éves, és abban azt írják, hogy gyümölcsnapon kis mennyiségben olajos magvakat is fogyaszthatunk.
A cél az, hogy a diéta során jól érezzük magunkat és szépen mennyenek le a kilók, nem a sanyargatni kell a testünket.
Paradicsomot azt biztosan lehet enni, mert rendszertani besorolás szerint az gyümölcsnek számít.
Sok sikert a diétádhoz!
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!