Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » A havi 1 víznapot muszáj...

A havi 1 víznapot muszáj betartani?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Csak akkor, ha fogyni akarsz.

Egyébként a 90 napos nem a legjobb kúra.

2009. jan. 8. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:
21%

De!

A 90 napos teljesen jó arra, hogy 3 hónap alatt lebonts magadról 14 kiló izmot és 1 kiló zsírt.

Sok sikert hozzá.

Első lépésben olvasd el a 8.-os biológiakönyvet és értékeld újra ezt a diétát, mert egy sz*r.

Persze most azok le fognak pontozni, akik ezzel fogytak, csak egyik se tud róla, hogy izmot bontott nem zsírt, mert kicsit korlátoltak.

2009. jan. 8. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
19:56-os TIGI tegyel fel uj lemezt, ez mar lejart, es nagyon unalmas!
2009. jan. 8. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Már nekem is elegem van Tigi beszólásaiból, nem értem miért olyan fontos, hogy mindenkit lebeszéljen erről. Nincs neki jobb dolga? Komolyan mondom ez már fanatizmus....
2009. jan. 8. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Kedves Tigi,én uj vagyok itt,de mar en is azt vettem eszre hogy piszkallod a fogyózó csajokat,nem hogy adnal nekik egy pici bíztatást,hogy TE végetted ne hadják abba,nem,te inkább lenézoen irkodsz szegeny csajoknak....Sajnos,en sem tartozok a vékonyak kozé,mind pl. te,de olyan piszkálló soha nem leszek,mert tudom milyen ''más''lenni,tudom mi az szenvedni,hogy egy ruha sem megy rád,persze rád osszes nadrag,top,minden rád fér.Arra kérlek (sztem nem csak én) hogy hadd abba a piszkálkodást,mert sok csajszinak el veszed az élet-kedvét is....Ha majd egyszer te is duci leszel,majd megtudod,milyen rossz ha te probálod ki bírni a 90 napos dietat vagy akar melyiket,és be írnak neked ilyent...nem kellemes,biztos... Ja,és ha olyan vékonynak tartod magad,akkor mér dumálsz itt,a 90 napos d. be?? probaltad?? vagy csak ''sztár''akarsz lenni??vagy mert csinálo ezt??Ezt le kellett írnom neked,mert már nekem fáj. Szia,szep napot!
2009. jan. 8. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Mar ne haragudjatok, de miert gondoljatok, hogy az osszes fikazas tolem szarmazik? Azert mert valakivel ugyanannyi %-unk van?

Amugy meg: Nezzetek meg azokat, akiket a Norbi meg az Alexandra fogyasztott le. Nem gyanus, hogy nem a 90 naposat toljak?

Tudjatok mit? Mostantol nem irok ezen a portalon sehova egy sort sem, ti meg majd szepen kiirtjatok egymast meg magatokat ilyen altudomanyos tenyek alapjan... Aki nem gondolkozik, es nincs egy pici logikaja sem az nem eletrevalo...

2009. jan. 8. 23:58
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ezt az elobb elfelejtettem: (Tigi)
2009. jan. 8. 23:59
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Hozzászólásom nem a kérdésre vonatkozik, csak Tiginek üzennék! Ha a férfi ismerősöm 15 kg-os fogyása mind izomból volt amit lefogyott, akkor igencsak izmos hasa lehetett, mert az mind eltűnt, pedig előtte nem kicsi volt;-))))))
2009. jan. 9. 06:33
 9/9 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Tigi!

"Mar ne haragudjatok, de miert gondoljatok, hogy az osszes fikazas tolem szarmazik? Azert mert valakivel ugyanannyi %-unk van?"

Nem, nem ebből gondoljuk. Az még valóban lehet a véletlen műve. Viszont az, hogy napról napra az összes fikázó százaléka (ha feltételezzük, hogy többen vannak) pontosan ugyanannyival csökken, mint a tied. Merthogy nem tudom, megfigyelted-e, de a korábban adott válaszaid alatt is folyamatosan frissíti a rendszer a százalékot. Nah, azt mondom, hogy még ez is lehetne a véletlen műve, de elég kicsi a valószínűsége.

Üdv:

Az általad kevés logikával rendelkező egyednek tartott logikus gondolkodású egyedek

2009. jan. 11. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!