Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mi az amit büntetlenül ehetek...

Mi az amit büntetlenül ehetek diéta közben?

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék, 183cm/83kg/F34 vagyok amorf kiszerelésben vagyis zsírcsöcs, alekosz test egyszóval sz@rulnézekki....

A fogyni szeretnék az csak az első fázis mivel a zsírtól szeretnék megszabadulni ami kb nettó 10kg rajtam (ez a felesleges zsír sac/kb), ezek után építeném vissza kb ugyan erre a test súlyra magam (80-85) csak izomot. A diéta mellet természetesen napi szinten edzek 1.5 órát is amibe jelenleg a kardió edzés dominál ameddig fogyni szeretnék.

A kérdésem az lenne hogy az étrendemet is teljesen megváltoztatom és ameddig a diéta fázis van mi az amit ehetek büntetlenül úgy hogy azért ne éhezzek?

Pl salátákat zsirszegény sonkával ehetek?

Zöldéget pl brokkolit karfiolt répát (vegyesmix) picit megízesítve szabad?

Abonet+sonka+ paradicsom ?

Azért kérdezem mert ha ezeket ehetem és kaloriadeficitben tudok maradni akkor nekem ez már elég is :)

Bocsánat ha nagyon hülye a kérdés abszolút kezdő vagyok kaloriaszámlálásban meg hogy mit szabad mit nem és mikor:)

2023. jan. 9. 22:50
1 2
 11/18 NTBS ***** válasza:
82%
Gyümölcs mértékkel.
2023. jan. 10. 16:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Büntetlenül ehetsz répát (nyersen, párolva, főzve), kígyóuborkát, mozzarella sajtot, narancsot.
2023. jan. 20. 09:46
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Salátákat, uborka, paradicsom, cékla, savanyú káposzta,zöld alma. Tonhal saláta sós lében. Finn crisp, csirkemell sonka.
2023. jan. 26. 13:22
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen hülye kérdést. Bármit ehetsz, annyi a lényeg, hogy maradj minden nap kalóriadeficitben.
2023. febr. 7. 14:49
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Így van ehetc mindent,fehér lisztet, cukor elhagyod. Figyeled kalória bevitelt.
2023. febr. 9. 07:27
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Felesleges mű kajákat (puffasztott abonett cuccokat) bocsi aki eszi de ez az és teljesen mindegy mit eszel amíg kalória deficitbe vagy addig fogyni fogol. Ehetel egész nap csokit is ha kalória deficitbe vagy. Viszont lényegesen jobb zöldségekből is enni nem kell túl spilázni, csak a vitaminok és a rostok miatt. Nem kell diétát követni sem, egy olyan étrendet kell kialakítani amit nem fog megzavarni egy születésnap (a nyalánkságaival) egy karácsony, vagy egy baráti összejövetel, egy esküvő az összes édességgel sóssal kedvenc kajáiddal együttvéve.
2023. márc. 18. 15:45
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

:))) megint kalória deficit… jajj.

Tehát, eredendően nem rossz ötlet, meg ez az alapja is az egésznek, de !

Minden szervezet más, hormonok stb bőven közre jatszanak.

Kicsit próbáld megfigyelni, hogyan reagál a szervezeted bizonyos ételekre. Tehát ha mondjuk Párizsis zsömlét eszel reggelire, meddig vagy energikus, fáradt leszel e, kivanod e a vizet, puffadsz e vagy eg e a gyomrod stb. A tested mimdig jelzi, mi a jó neki, csak figyelni kell rá. Edd azt amit kivansz, és figyeld a reakciót. Addig is próbáld tartani akkor a kalória deficitet legalább.

Utána ha sikerült ezt megfigyelni, próbáld tápanyag szempontbol megnézni azokat az ételeket, amik után energikus voltál, vagy szimplán jól érezted magad ( tehát semmi panasz amiket felsoroltam ) . És ez alapján beállítani egy étrendet, ami a szükséges kalóriát alul van. Ha edzel, azt mindig számold vissza. Egy nap egy olyan 2, max 300 kcal mínusz legyen az alapból. Több nem jó, csak problémát fog okozni. Ez viszont tartós és egészséges is.

Illetve a vitaminok, amit korábban is írtam. A szervezetednek szüksége van rá, ha túl egyoldalúan táplálkozol pl . És sajnos a mai élelmiszerek feldolgozottak, kb alig találni természetes jellegűt, muszáj pótolni. Így a tested is jobban fog reagálni, illetve amit korábban írtam, megfelelő ételek kapcsán, így pl a méregtelenítés kevésbé lesz fontos, mert nem eszel olyasmit, ami miatt kellene, így már tovább lep a túlélő oszton és a tested engedni fogja bontani a felesleges zsírt :)

2023. márc. 19. 23:25
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Mindent ehetsz,keveset!Mozogj!
2024. jan. 17. 10:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!