Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Milyen ütemű a fogyás a 90...

Milyen ütemű a fogyás a 90 napos kúrában? Tudom hogy egyénfüggő, de mégis? Szeretnék hallani sikersztorikat is, hogy kinek hány kiló ment le ezzel a kúrával :-)

Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

első hónap: -10 kiló

utanalevő két hónap: -10 kiló

utana levő év: -10 kiló

utána levo év: -10 kiló

(összesen -40, amiből visszajött jónéhány, mivel terhes lettem, de egyébként "tartottam", és lassan ment le, diéta nélkül. szóval a diéta ideje alatt 20 kiló, az utána levő két évben még egyszer ugyanennyi)

pár dolog, amit én másképp csináltam

- szénhidrát (tészta napon) egy liter carte dor jegkremet ettem mindig, mert imádtam :))

- minden 5. nap víznap volt, nem havi egyszer vagy kétszer

- folyadéknapot bátran bevállaltam azt,hogy megfűszerezett paradicsomlevet iszok, illetve 100%os gyumolcslevet

- húsnapon többnyire ilyen spárban kapható előre fűszerezhető, grillezendő husit vettem, 3/4e ebéd volt, 1/4e vacsi, sokféle volt.

- amikor untam reggelire az almát, gátlástalanul ettem őszibarackot, körtét, sárgabarackot

- banánt szígoruan havi egyszer gyümölcsnapon

- alkohol kizárva

igazából nagyon könnyűnek éreztem az első két hónapban, a harmadikban kezdett elegem lenni belőle :))

most babát várok, úgyhogy jó sok visszajött sajnos, de szoptatás után mindenképpen nekivágok még egyszer.

sok sikert, kitartást, ha belevágsz!

még annyi, hogy én nem tudtam kivel csinálni, de ha nem egyedül csinálod, akkor könnyebb (mint minden más, egyedül nehezebb :))

és ha nőnemű vagy, esetleg te főzöl a családra, akkor beszéld meg velük. én nem nagyon főztem olyat, ami kísértésbe vinne, vagy volt, hogy bejelentettem, hogy sajnálom, nem fogok főzni, szerencsére toleráns volt a párom. gyenge akarat ide vagy oda, nem akartam konyhamalac lenni, se kisertesbe esni. és jól esett a támogatás, és erősített, hogy ő is vállal lemondást értem, tehat nem adhatom fel, miatta sem.

2008. dec. 22. 12:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm hogy megosztottad velem mindezeket! :-)
2008. dec. 22. 12:56
 3/4 anonim válasza:
En egy honap alatt fogytam 5 kilot.
2008. dec. 23. 04:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy ismerősőm csináltam ő 84kg-val kezdte és a 90.nap végén 64 kg-val zárta tehát 20 kg-ot fogyott mellette 1 órát tornázott! Ha elég kitartó vagy sztem sikerül az amennyit az ember le akar adni...
2008. dec. 26. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!