Nagyon nagy bűnözés gyümölcsnapon gulyásleves leve, meg a kocsonya?
Figyelt kérdés
a kocsonya is hús nélkül meg zöldségek nélkül. Egy kis pisztácia..de a többi, mind gyümi volt. Lelkiismeretfuldalásom van. :(2008. dec. 13. 20:19
1/8 anonim válasza:
Szeretném az mondani, hogy nem, de te is tudod, hogy igen.
Nekem nagyon ég a gyomrom gyümülcsnapon, de én csak egy kis húslevessel vétkezem...
2/8 anonim válasza:
Ne én pont ezért nem csinálom a 90 naposat....egyszerűen lehetetlen egész nap csak egyfélét enni, unalmas....ha meg nem csinálod rendesen , akkor semmi értelme:(
3/8 anonim válasza:
nekem savat csinál a gyümölcs,muszáj mást is ennem.
4/8 anonim válasza:
A gyumolcsnapba mar nem nagyon fer be a gulyasleves meg a kocsonya, ugyhogy ezt a napot ma megszegted, de nem baj, ha nem rendszeresen tortenik ilyesmi (akkor tenyleg nincs ertelme a dietanak). Ugyhogy nyugi, de ne tul gyakran csinalj ilyet. En mogyoroval szoktam neha vetkezni. De ma kb ugy jartam, mint te: szulinapom van, sutottem is, meg kaptam is tortat, es nem tudtam megallni (pedig korabban nem volt gond, talan tul hosszu ideje csinalom mar:(). Holnaptol ujra jobban vigyazok...
5/8 anonim válasza:
Gyümölcsdiétának mi értelme van?
6/8 anonim válasza:
90 napos diéta lassú öngyilkosság!
7/8 anonim válasza:
Én csak a fejemet kapkodom,mikor azt írjátok,hogy a 90 napos diéta lassú ÖNGYILKOSSÁG! nekem az orvos asszisztense ajánlotta,és mikor először elkezdtem egy hónap alatt fogytam 11 kilót,aztán abba is hagytam,de rá kb. két évre úgy szintén megpróbálkoztam vele,de még az egy hetet sem bírtam ki :( most pedig újra épp ma :) fogtam neki,gyümölcs nap van! :) meg még tornáztam is,de félek,hogy nem fogom bírni, és megint feladom,pedig annyira szeretném ;( kérlek bíztassatok és ne félemlítsetek ezzel az öngyilkosos szóval
8/8 anonim válasza:
Még hogy lassú öngyilkosság... én sosem kajáltam olyan változatosan mint a diéta alatt, rengeteg gyümölcsöt ettem meg párolt zöldséget és egy csomó ártalmas meg zsíros kaját szinte teljesen sikerült kizárni az étkezésemből. Ez pont egy olyan diéta ami nem arról szól, hogy halálra éhezteted magad. Na mi ebben az öngyilkosság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!