Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mért nem fogyok semmit? ....

Mért nem fogyok semmit? . Tippeket kérek.

Figyelt kérdés
Már több mint 2 hete csinálom a 90-napos diétát és még nem fogytam egy dekát se !!!pedig minden betartok és csak vizet iszom.nagyon letört vagyok ezzel kapcsolatban:(
2010. szept. 2. 16:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Üdv, a második válaszoló vagyok! Ajánlanám helyette a hétről hétre való szénhidrát csökkentést, hisz ez az amitől hízunk ezáltalá logikus, hogy ha csökkentjük a bevitelét fogyni fogunk! Nem csak testépítőknek, de itt egy oldal: www.body.builder.hu, itt nézd meg az alapokat, azon belül a fogyást! Sokat segít!
2010. szept. 3. 20:40
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2010. szept. 3. 20:51
 13/16 anonim ***** válasza:

A 90 naposban egyébként semmilyen szabály nincs, ehetsz mákos gubát is csokitortával, csak szénhidrát legyen.

Írd már le légyszíves az étrendedet, mondjuk 2-3 napot, hogy mégis mi az, amiket eszel és mennyit. Láttam már 90 napos blogokat és amiket ott írtak egy sumo birkozónak is a becsületére válna.

2010. szept. 28. 17:39
 14/16 A kérdező kommentje:
reggel egy tál gyümölcs,aztán 4-5 órakor du egy rendes ebédnyi az előírt ételből..és ennyi
2010. okt. 10. 10:34
 15/16 anonim válasza:
mert ez a 90 napos diéta egy nagy hülyeséééééég...szánalmas minden ember aki azt hiszi hogy ettől fogyyhat...nagy tévhit ettől hízhatsz és tönkre teszed magad..és ha esetleg fogysz is vele akkor is visszaszeded magadra amint abbahagyod a diétát...
2011. jan. 17. 19:02
 16/16 anonim válasza:

nah bocsi az előző vagyok csak az indulatok..én is voltam olyan hülye hogy kipróbáltam de csak híztam tőle mert kb a héten csak egyszer eszel normális vitaminos kaját...

ha fogyni akarsz

reggeli:1-2 narancs vagy fitness műzli

ebéd:2-3 szelet csirke husi rizzsel vagy zöldségekkel vagy salival de bármilyen húst ehetsz csak ne nagyon sokat

vacsi:ehetsz bármilyen gyümölcsöt én személy szerint nyers sárgarépát szoktam enni..de 6 óra után már semmit szóval 6 előtt egyél vacsit de ehetsz salit is tojással vagy rozskenyeres szenyót ubival sonkával salival...:)

2011. jan. 17. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!