Mért nem fogyok semmit? . Tippeket kérek.
A 90 naposban egyébként semmilyen szabály nincs, ehetsz mákos gubát is csokitortával, csak szénhidrát legyen.
Írd már le légyszíves az étrendedet, mondjuk 2-3 napot, hogy mégis mi az, amiket eszel és mennyit. Láttam már 90 napos blogokat és amiket ott írtak egy sumo birkozónak is a becsületére válna.
nah bocsi az előző vagyok csak az indulatok..én is voltam olyan hülye hogy kipróbáltam de csak híztam tőle mert kb a héten csak egyszer eszel normális vitaminos kaját...
ha fogyni akarsz
reggeli:1-2 narancs vagy fitness műzli
ebéd:2-3 szelet csirke husi rizzsel vagy zöldségekkel vagy salival de bármilyen húst ehetsz csak ne nagyon sokat
vacsi:ehetsz bármilyen gyümölcsöt én személy szerint nyers sárgarépát szoktam enni..de 6 óra után már semmit szóval 6 előtt egyél vacsit de ehetsz salit is tojással vagy rozskenyeres szenyót ubival sonkával salival...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!