Szeretném elkezdeni a 90 napos diétát, hogyan kéne csinálnom?
jahh mégvalami:D
egyik bnőm kipróbálta a 90naposat és fel is adta felénél,mert ahogy kiürült a víz a testéből megállt a fogyással és nem ment tovább...ő is konditermezett közbe..
akiről hallottam eddig mindig visszahízta 90 napos után.
Érdekes, akivel eddig beszéltem, és lovagolt az általában rendesen fogyott. Én is kb fél éve járok lovagolni heti 1 órát (ez tényleg kevésnek számít), és 10 kilót fogytam, pedig nem is akartam, és semmit nem is változtattam az étrendemen.
Mindazonáltal én sem javaslom a diétát, azt olyan embereknek találták ki, akiknek nincs ideje, akaratereje sportolni. Ráadásul pszichésen és fizikálisan is megeröltető, még a legenyhébb diéta is, a 90 napos pedig már a közép kategóriába eseik.
Te viszont eleve lovagolsz, felteszem szereted is, egyszerűen csak növeld a mennyiséget. Ha így sem fogysz, az valószínűleg azért lesz, mert sok izom ment rád, ami nehezebb, mint a zsír. Ezt viszont nem érdemes feláldozni azért, hogy vékonyabb légy.
A másik dolog, hoyg a fenék feszessége nem pusztán a zsírrétegen áll, vagy bukik, sokat számítanak az egyedi adottságok is. Lehet, hogy nem is megvalósítható, amire vágysz.
Én is most gondolkodok a fogyi kezdésen, de elriszta ez a napi egyoldaluság:S nem tudom merjem e megpróbálni:(
Amugy aki azt írta a diétát a luta emberek találták ki az nem igaz:DHa eleve kevesebb kaloriát viszel be sokkal könnyebbe fogyni, mintha a plusz zabálást akarod ledolgozni...a fogyásban a diéta kb 70-80% ban mig a mozgás 20-30% ban hasznos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!