Valamit rosszul csinálok, hogy 11. nap van és csak 3 kg ment le?

ez máér amugy tulvan az egészségesen az egészséges mérték: heti 1kg mert ekkor a szervezetnek van ideje átállni a teljesen más müködésre stb
amugy lelehet pontozni de hozzáteszem hogy egyetemre járok és biologia szakra tehát nem hülyeségből irom

Szia!
Szerintem heti 1 kilo a normális....ugyh ez tök jónak mondható, később lassulni fog:S
Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek, most kicsit megnyugtattatok :)
Most ahogy észreveszem minden 4. nap(gyüminap) után mérem és általában -0,5 kg az előző méréshez képest.
Esedékes lenne lassan a víznap is, habár már előre félek tőle :)

Ennek a fogyókúrának nem az a lényege,hogy minnél hamarabb lemenjenek a kilók,hanem az,hogy lassan,de biztosan lefogyjunk és közben át áll a szervezet metabolizmusa.
Van egy barátnőm tini kora óta 96 kiló és 165 cm magas volt,90 napossal 57 kilóra fogyott.Persze nem csak egy kúrát csinált,hanem kettőt,de nagyszerű eredményt ért el.Az ő példájára kezdtem el én is.82 kiló és 168 cm magas voltam,az első kúrával 68 kilóra fogytam.Most megállt és stagnál 1 hónapot várok és újra kezdem.
Sok sikert neked!!!!Sikerülni fog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!