Valamit rosszul csinálok, hogy 11. nap van és csak 3 kg ment le?

Én nem fogyózok, anyukám annál inkább, és neki a cukrára is figyelni kell. Szerintem semmit nem csinálsz rosszul, inkább lassan fogyj biztosan, mint gyorsan, és visszahízz ugyanolyan gyorsan. Anyukámnak 1 év alatt ment le 30 kiló és sokat mozgott, de nem sport jelleggel, hanem nagy séták, tehát tartós kisebb mozgás.
Szerintem akármilyen gyümölcs nem biztos, hogy tanácsos, ha már így írtad, a szőlőnek pl. nagyon magas a cukortartalma, ezt onnan tudom, hogy pl. anyukám se ehet belőle akármennyit, mert felviszi a cukrát, az meg nem jó, és ha már fogyózol, lehet, hogy a te kúrádnak se tesz jót.

Szia! Nekem meg egyáltalán nem használt a 90 napos. sőt! Csak rosszul voltam tőle, mert amúgy nem nagyon kívánom a szénhidrátos dolgokat. Inkább a fehérjét, zöldséggel. Úgyhogy inkább kiiktattam az étrendemből a szénhidrátos ételeket és csak húst ettem, meg zöldséget, savanyúságot. ÉSzre sem vettemm úgy leugrott rólam 15 kg kb 2-3 hónap alatt. Persze a végén már el kellett hogy járjak valamit sportolni, mert nagyon sok volt bennem a fölös energia.
:-) Azért sok sikert a fogyáshoz, tudom, hogy ez fontos neked, de óvatosan!

Utolsónak:
És mi van, ha a kérdezőnek le is kell adni annyit? Nem írta, milyen magas, és hány kiló... stb.
Sajnos kellen az a -25kg... :(
175 cm vagy ok és most a 3 kiló mínusszal 95kg :(
Nagyon is rámférne, habár már -15kg is nagyon happy lennék :)
A gyümis kérdésre tudna vki valamit mondani?
Nem baj ha sok gyümit eszem aznap??

Nem baj a gyumolcsnapon ha sokat eszel. A szoloben levo cukor gyumolcscukor. Rendben vagy azzal is. En a banant nem vinnem viszont tulzasba.
Szerintem ne fogyj 25 kilot 3 honap alatt. Ossze fog lottyedni a borod. A havi normalis, gond nelkul elfogadott fogyas 0,5-1 kg.
Mindenkeppen kezdj valami laza sportba mellette. Szep lassan sportolj egyre tobbet, de csak kevessel kezdj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!