Melyik volt a leghosszabb stagnálásos idöszakotok fogyás alatt?
Figyelt kérdés
Én egy évig is stagnáltam 32 kiló leadása alatt2019. szept. 7. 07:38
1/7 anonim válasza:
17 kilót adtam le, egy éve stagnálok és még 15-20-nak le kéne mennie. :(
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz. Belassult az anyagcsere
2019. szept. 7. 08:08
3/7 anonim válasza:
belassult anyagcserére ajánlom az útifűmaghéjat ;)
nekem is megállt a fogyás elkezdtem napi 1 kanálall tenni a turmixomba és újra beindult :)
5/7 anonim válasza:
Az utolsó 5 kilóval szenvedek egy éve, most lecsökkentettem a zsírbevitelemet, és lement 2 kg másfél hónap alatt. Remélem év végére elérem így a célomat.
6/7 anonim válasza:
Állítólag olyankor néhány napon át hintáztatni kell a ch-t, vagyis egyik napon túl sokat, másik nap alig-alig enni ch-s kaját....
Én 2 hónap stagnálás után már inkább átálltam valami másfajta fogyóra = étkezési szokásra, ettől észbekapott...
7/7 anonim válasza:
Nekem 22 kilónál szinte folyamatos az 1kg/ hét. De volt már hogy egy hétre megállt, ilyenkor eszek egy pizzát hogy érezze a szervezetem hogy van azért kaja bőven és beindul megint.
Kb napi 700 kaloria a deficitem + súlyzózás és kardio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!