Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek, válás vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, válás vagy vegetálás?

Figyelt kérdés

Boldog családi összkép! 2 kisgyerek ,jolneveltek okosak ügyesek,

Csinos feleség, jó munkahelyek. Egymásra nem sok idő de ez minden gyerekes családban igy van. Tervek lassan haladnak, programok nagyritkán az is babazsúr 90%ban.

Puszi érintesek vannak, kis masszázs és simogatás de unalmas szexualitás és és vágyhiány.

A másik oldalon egy jó egzisztencia, kaland, és kirobbanó szexualitás olyan mint amit csak elképzelni mer az ember és közben van. Tervek, programok, bizsergés vonzalom.

Nagy nagy veszteség a család!! De egy ilyen kapcsolat sincs csak egyszer..

2019. júl. 17. 07:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
26%
Kerdezo szerintem gondold at ezt inkabb magadban, ulj le es ragodj rajta vajon tenyleg megeri e ez majd neked. Mi a jobb,mit szeretnel,ki mellett akarsz elni 5-10 ev mulva es milyen eletet akarsz elni. Megeri e eldobni a csaladodat egy bizonytalan kapcsolat miatt. A feleseged osszehazasodott veled,szult ket gyermeket es te megis a szexen gondolkozol hogy nincs eleg vagy? Akkor probaljatok maskepp egyutt,mas helyeken,mas pozituraban, mindegy csak mashogyan ha nektek attol jobb lenne! Az uj csak addig ilyen izgalmas amig uj, egy ido utan ott is jonnek a balhek,kimutatjatok a fogatok feherjet es nem lesz olyan mint az elejen. Akkor ujra keresel valakit aki izgibb? Eleted vegeig? Ezt hogyan gondolod? Persze a te dontesed de ne miattunk valassz igy vagy ugy,hanem melyen gondolj bele. A feleseged azert a feleseged hogy ott van mindig,varmit megkell tudni beszelni es oldani a tarsunkkal. Masoknak joval nagyobb problemai vannak a hazassagaban mint neked,es megsem szaladnak mashoz hanem megprobaljak megoldani. Azt a tuzet ujra fel lehet eleszteni hidd el. Tudom van gyerekem nekem is, tudom hogy rengeteg energiat vesznek el az embertol es idot, de mindig lehet idot szakitani. Menjetek el kozosen nyaralni,utazni,barhova vagy akar a gyermekek nelkul kettesben, hidd el jobb lenne ha valiban ennyi a problema csak a kapcsolatotokban. Gondolkodj mar.
2019. júl. 17. 10:30
 32/42 anonim ***** válasza:
10%
A kérdező egy unatkozó tini.Én csak azt nem értem,hogy ti mint felnőttek,miért dőltök be állandóan ?
2019. júl. 17. 10:31
 33/42 anonim ***** válasza:
32%

Ha tudja mi vár rá, akkor valószínűleg félre is lépett.

Két kisgyerek után van egy csinos feleséged, úgyhogy nyugodtan menj.

Neki lesz egy normálisabb palija,

A te "igazid" 2 év múlva lehet hogy elhízott domper lesz.

Menj mert most izgalmas, megéri az álmaiert, a pillanatnyi örömére.

Hamar vége szakad.

Garantalom

2019. júl. 17. 10:31
 34/42 anonim ***** válasza:
35%
Nagyon szomorú ezt olvasni... De hát ilyen az élet a biológia és az evolúció így formált minket embereket
2019. júl. 17. 10:37
 35/42 anonim ***** válasza:
66%

A házasságod kicsit beporosodott, az asszonnyal nem állsz le beszélgetni, nem beszéled meg a dolgokat, hanem félrekacsingatsz és új, izgalmas partnereket keresel.

Első körben úlj le szépen a nejeddel és beszéld meg, hogy ugyan, miért nincs szex, vagy miért uncsi. Miért van 90%-ban csak babázás, miért tekeredett a nejed a gyerekeire, és miért nem lát téged?

Aztán szépen tessék elmenni párkapcsolati terápiára, egypár ülésre, tessék közös kettesbeni programokat csinálni (ha a gyerek már nem kicsike, akkor símán le lehet addig passzolni nagyszülőnek-rokonnak, nem lesz semmi baja). Tessék szépen eljárni színházba, moziba, megnézni kettesben filmeket.

Egy kapcsolatért és annak megromlásáért mindig mindkét fél a hibás. Tudom, hogy téged ütnek, de a nejed is hibás. nem törődik eleget veled.

Én annyit javaslok, hogy addig ne keress mást, még félrekufircolás szinten sem, amíg a helyzetet nem tisztáztad magadban és a nejeddel. Ugyanis az a helyzet, hogy ha nem tudod lezárni a kapcsolatodat, akkor az új is ugyanaz lesz, mint a régi. Anyakomplexus ... a legtöbb esetben. Bevonzod ugyanazt a libát, akit elvettél, valószínűleg ő is gyereket akar, hogy "megfogjon téged", és azt veszed észre, hogy 20 év múlva háromszor kétfelé fizeted a gyerektartást, és szétcsesztél egypár életet: a gyerekeidét.

Mert egy házasságban mindig csak a gyerek a tiszta áldozat, soha nem a szülő. Ők dönthetnek, hogyan és kivel élnek, a gyerek nem. Ezt lásd magad előtt.

2019. júl. 17. 11:02
 36/42 anonim ***** válasza:
52%
Utolso a neje is hibas mert nem torodik vele?? Ezt te honnan veszed, a kerdezo egy szoval nem emlitette raadasul ket gyermek mellett nem igazan tud az ember pont a szexre gondolni. De ezt termeszetesen az nem erti akinek nincs gyermeke! Kerdezo, mentsd meg a hazassagod ne tegyel tonkre egy not ket gyermekkel, belegondoltal milyen jovo var rad es rajuk? Nemhiszem
2019. júl. 17. 13:51
 37/42 anonim ***** válasza:
54%
2 ügyes, okos kisgyerek meg egy csinos jól szituált feleség. Én is így szetetnék vegetálni. 2 gyerek melett csak vegetálni lehet. Szomorú, hogy nem szereted őket és semmi más nem érdekel csak a farkad. Meg egy olyan gerinctelen nő akit nem zavar, hogy tönkretesz egy családot. Monjuk vicces ha majd a gyerekek mennek hozzád láthatásra. Akkor is ilyen lelkes lesz a luvnya? :D Kétlem. :D Szerintem akkor keresni fog valami jobb partit magának. Normális nő nem kezd házas emberrel. Az ilyen nem fogja hozzád kötni magát, csak addig van veled amíf nincs kötöttség. Ajó szex hamar unalassá fog válni az együttélés során. De te tudod. Az én apám is ezt csinálta. Azóta sem tekintem az apámnak. Még a nevétől is megszabadultam.
2019. júl. 17. 15:21
 38/42 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ez egy kamu kérdés, nem véletlenül nem reagál a kérdező. Nyári szünet van sok az unatkozó tini.
2019. júl. 17. 15:23
 39/42 anonim ***** válasza:
Egy kérdés.. Ha én szép, okos, ügyes, jó egzisztenciaval rendelkező no vagyok, mi a lopikulat akarok egy családos embertől? Minden ujjamra találnék olyan férfit aki szép, okos, ügyes, jó az egzisztenciája, és /vagy legalább nem családos. Tehát akkor a kiszemelt no sem lehet nagy szám, ha veled kezd. Amúgy meg, az emberek úgy oldják ezt meg, mert ne legyunk álszentek, hogy ha nejuk mellett áll a farkuk és nem bírnak magukkal, elmennek fizetőshoz és havonta egyszer császárnak érzik magukat hó elején amikor kifizetnek 20 at egy órára, vagy megdugjak valamelyik szinten kiéhezett kolléganőjuket.
2019. júl. 17. 18:00
 40/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! Ugy nez ki hogy a torkomnak estetek! Gindolom a válaszadók egy rész átélte azt amit vizionál számomra hogy megunom ezt is és a gyerekek megszívják.. ti is így jártatok? Vagy csak a társadalmi dogmák miatt mondjátok?

Nem vita miatt teszem fel a kérdést, ez egy beszélgetés..

Biztosan láttatok már olyat is hogy valaki másban taláta meg a boldogságát. !?

De amugy mindenkinek adok zöldet amiért válaszolt.

2019. júl. 17. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!