Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerektartást mindig pénzben kell fizetni?
Mondjuk, ha nem kellene a gályára mennie, akkor ő is oda tudna figyelni. Ha már ilyen dicsőséges a kormányunk családügyben, akkor kiterjeszthetnénk a gyest mindkét szülőre, maradjon otthon mindkettő.
Pedig azt kellene, mert így egyik félnek sem igazán jó. Amelyik otthon marad az kb. begalydul, rászakad minden gyerekes cucc, hiába segít be a másik, ha az (utazásokkal együtt) 9-10 órát elvan otthonról. Aztán persze könnyű fikázni, hogy hazaérés után "nem csinál semmit szinte".
Viszont aki otthonmarad azzal szemben is igazságtalan, le is szólja a dolgozó olykor emiatt "Te nem is dolgozol" "Egész nap lógsz" "Én keresek csak". Ellenben a dolgozó félnek se jó, mert ő meg sokszor nem kap mást otthon csak sértegetést "több pénzt!" "nem is csinálsz semmit" "biztos megcsalsz". Tetejébe feljön a gyakorira ott is kizárólag azt olvashatja, hogy ő mekkora szarember.
Igazából valami váltott gyes kellene akkor, próbálja csak mindkettőt mindkettő. Egyből nem szólná le egyik se a másikat. Vagy maradjon otthon mindkettő, ha a dicsőséges családbarát kormány annyira családbarát... Szavakban.
A harmadik lehetőség ami Amerikában van, hogy hamar visszamegy dolgozni mindkettő, és a szolg... izé ilyen bejárónőszerűség van a gyerekekkel, általában latin-amerikai kisebbségi asszony "Huanita" vagy "Consuela". Csak hát ahhoz meg az kellene, hogy ne úgy legyen, hogy még a középvezető is éhbért kap sok helyütt.
Most továbbmehetnénk oda is, hogy miért szül gyereket bárki is olyannak akin látszik, hogy ilyen. És ha "de hát nem tűnt fel az azelőtti X évben" - akkor nagyon rossz megfigyelő. Persze ezen lamentálni "nem tapintatos", de ezt kellene tenni. Hamar kihalna ez a fajta, de valamiért ez mindig van annyira vonzó "rosszfiú", hogy legyen gyereke, aztán persze szidják, hogy nem csinál semmit, de előtte valahogy ez nem volt baj. Arra számít, hogy majd a gyerek megváltoztatja? Hát erre a "ha ha ha" az egyetlen jó reakció.
Amúgy én jó környéken élhettem gyerekként, igaz nálunk apám sosem járt szülőin (részegen be se engedték volna), de anyám beszámolói alapján körülbelül a jelenlévők fele férfi volt, volt ahol következetesen. Igaz máshol gondolom nem. Adott esetben én eljárnék, márcsak azért is, mert érdekelne, mi a helyzet, meg amúgy is illene. Hiába láttam az ellenkezőjét (talán pont emiatt... az alkoholt is emiatt kerülöm el elég messzire, és csak ünnepségeken koccintok - mert amúgy van ami finom - de láttam mit művel az emberrel).
Na ilyesmire gondolok, csak ehhez rugalmasabb törvények kellenének. És a cégek jól járnának, mert egyik sem veszítene egy ember sok időre, hanem csak két külön hely veszítene egyet-egyet feleannyi ideig.
Engem parom nem enged szuloire. :(
Az a baj hogy a férfiak el vannak nyomva
Utolsó, milyen alternatívát gondolnál??
Mert amelyik apa szerint a 30Ft sok a gyt-re, arra nem biztos hogy szívesen biznam a gyerekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!