Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A gyerektartást mindig pénzben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerektartást mindig pénzben kell fizetni?

Figyelt kérdés
Mi van ha a gyereket nevelő fél nem bánik megfelelően a pénzzel, ezért a gyerektartást fizető fél úgy dönt majd ő megvesz mindent amire a gyereknek szüksége van?
2019. jún. 17. 21:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
1%

Mondjuk, ha nem kellene a gályára mennie, akkor ő is oda tudna figyelni. Ha már ilyen dicsőséges a kormányunk családügyben, akkor kiterjeszthetnénk a gyest mindkét szülőre, maradjon otthon mindkettő.

2019. jún. 18. 11:16
 22/39 anonim ***** válasza:
89%
ELőző: APuka is otthon maradhat gyesen. Egyszerre két ember azért túlzás lenne.
2019. jún. 18. 11:20
 23/39 anonim ***** válasza:
2%

Pedig azt kellene, mert így egyik félnek sem igazán jó. Amelyik otthon marad az kb. begalydul, rászakad minden gyerekes cucc, hiába segít be a másik, ha az (utazásokkal együtt) 9-10 órát elvan otthonról. Aztán persze könnyű fikázni, hogy hazaérés után "nem csinál semmit szinte".

Viszont aki otthonmarad azzal szemben is igazságtalan, le is szólja a dolgozó olykor emiatt "Te nem is dolgozol" "Egész nap lógsz" "Én keresek csak". Ellenben a dolgozó félnek se jó, mert ő meg sokszor nem kap mást otthon csak sértegetést "több pénzt!" "nem is csinálsz semmit" "biztos megcsalsz". Tetejébe feljön a gyakorira ott is kizárólag azt olvashatja, hogy ő mekkora szarember.

Igazából valami váltott gyes kellene akkor, próbálja csak mindkettőt mindkettő. Egyből nem szólná le egyik se a másikat. Vagy maradjon otthon mindkettő, ha a dicsőséges családbarát kormány annyira családbarát... Szavakban.

A harmadik lehetőség ami Amerikában van, hogy hamar visszamegy dolgozni mindkettő, és a szolg... izé ilyen bejárónőszerűség van a gyerekekkel, általában latin-amerikai kisebbségi asszony "Huanita" vagy "Consuela". Csak hát ahhoz meg az kellene, hogy ne úgy legyen, hogy még a középvezető is éhbért kap sok helyütt.

2019. jún. 18. 11:31
 24/39 anonim ***** válasza:
72%
Aha. És ott mi a pálya, ahol már a feleség is dolgozik? Egyre többen adjak bölcsibe egy vagy két évesen, és mennek vissza gályázni. Iskolás korú gyerek mellett szintén. Ennek ellenére szülőin elvétve akad apuka. A gyerekrendelésen is.
2019. jún. 18. 12:21
 25/39 anonim ***** válasza:
55%
#23: A noveremeknel mindketten voltak gyesen, de felvaltva. Először az anyuka, utána az apuka. (anyuka pár szazezerrel többet keres, így érte meg nekik, és a gyerek megtanulja, hogy apja is van, nem csak kirakatban)
2019. jún. 18. 12:26
 26/39 anonim ***** válasza:
3%

Most továbbmehetnénk oda is, hogy miért szül gyereket bárki is olyannak akin látszik, hogy ilyen. És ha "de hát nem tűnt fel az azelőtti X évben" - akkor nagyon rossz megfigyelő. Persze ezen lamentálni "nem tapintatos", de ezt kellene tenni. Hamar kihalna ez a fajta, de valamiért ez mindig van annyira vonzó "rosszfiú", hogy legyen gyereke, aztán persze szidják, hogy nem csinál semmit, de előtte valahogy ez nem volt baj. Arra számít, hogy majd a gyerek megváltoztatja? Hát erre a "ha ha ha" az egyetlen jó reakció.

Amúgy én jó környéken élhettem gyerekként, igaz nálunk apám sosem járt szülőin (részegen be se engedték volna), de anyám beszámolói alapján körülbelül a jelenlévők fele férfi volt, volt ahol következetesen. Igaz máshol gondolom nem. Adott esetben én eljárnék, márcsak azért is, mert érdekelne, mi a helyzet, meg amúgy is illene. Hiába láttam az ellenkezőjét (talán pont emiatt... az alkoholt is emiatt kerülöm el elég messzire, és csak ünnepségeken koccintok - mert amúgy van ami finom - de láttam mit művel az emberrel).

2019. jún. 18. 12:28
 27/39 anonim ***** válasza:
3%

Na ilyesmire gondolok, csak ehhez rugalmasabb törvények kellenének. És a cégek jól járnának, mert egyik sem veszítene egy ember sok időre, hanem csak két külön hely veszítene egyet-egyet feleannyi ideig.

2019. jún. 18. 12:29
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

Engem parom nem enged szuloire. :(

Az a baj hogy a férfiak el vannak nyomva

2019. jún. 18. 13:31
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
Le lehet pontozni dacból, de nem látom a jobb alternatívák felsorolását. Ami most van, az szar így, senki nem boldog így, de alternatívát senki nem mond, gondolom ez is ilyen "szar, de jó az" dolog.
2019. jún. 18. 14:04
 30/39 anonim ***** válasza:

Utolsó, milyen alternatívát gondolnál??

Mert amelyik apa szerint a 30Ft sok a gyt-re, arra nem biztos hogy szívesen biznam a gyerekem!

2019. jún. 18. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!