Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi összeget számol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi összeget számol a bíróság ha a gyerek igényeit nézi tartásdíj esetén?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozom,ezért nagyon komoly jövedelmem van. Mindenhol azt olvasom,hogy ilyenkor a szakma magyar jövedelmét veszik alapul. Viszont az a kis gondom,hogy én itthon is nagy keresettel rendelkeznék. Ha kb 25%át nézem a magyar fizumnak, 150-180ezer ft os tartásdíjjat kellene fizetnem. Ehhiz nagyon nincs kedvem,mert ez biztos nem a gyerekre lenne fordítva.

Nem vagyok irigy,mielőtt még megkapnám a savazást tőletek! Egy olyasmin gondolkodok,hogy minimális tartásdíj,+bizonyos esetekbe segítség. Pl:beiskolázás,nyári tábor,stb.amikor biztosra tudom,hogy a gyerek élvezi ki.

2019. máj. 31. 12:57
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Zenetanár meg nyaralás ÉS egy pár év a pszichológusnál.

Most írta, hogy a felesége állapota egyre romlik.

Egy válás sem fáklyásmenet, utána s lehet egy olyan mély depressziós időszak, hogy... Kiterjesztett öngyilkosság. Tudod mit jelent? Nem csak magával végez, de a gyerekkel is.

Az is lehet válás után depressziós, aki előtte sose volt.

Arra szavak nincsenek, hogy azért hagyod ott a gyereket, mert szerinted jobb lesz az exednek egyedülálló anyaként, minden nap küzdve a létfenntartásért, és akkor kénytelen összekapni magát. Gondolom, ennek érdekében szúrnád ki a szemét a minimum gyerektartással.

Egy kérdés. Amit igazán sose értettem.

Adsz neki 20 ezret, mert ha adsz 100 ezret, azt részben magára költi. De ha azt a 20 ezret is magára költi, akkor mi lesz? Mert az nem az összeg nagyságától függ, hogy ki mennyire jó anya.

2019. jún. 1. 14:07
 42/42 anonim ***** válasza:
94%

Baaazeeeeg.

Eddig azt hittem szimplán önző vagy, de képes vagy egy mentális beteg, instabil embernél hagyni a gyereked, meg sem próbálni magadhoz venni, úgy, hogy te felnőtt fejjel nem bírtad elviselni a feleséged, de a gyerekedet otthagynád egy elviselhetetlen embernél??

Úgy, hogy simán megtehetnéd, hogy kiemeled az országból is, a rakás pénzedből magasabb életszínvonalon tartod.. De te inkább egy beteg emberrel hagyod felnőni, mert a beteg megzuhanhat tőle??? Érdekes annyira nem félted az exed életét, hogy magadat áldozd be érte, de a gyerekedet képes vagy..

Hát én még az életben ilyen mocskos alakot nem láttam..

Te rohadtul nem akarsz gyereket nevelni, mert SZÁMODRA macerás lenne, a gyerek környezetváltozása a kiszámíthatatlan viselkedéssel egy súlycsoportban sincs, ne merd rá fogni..

Anya vagyok, de ha a betegségem a gyerekem rovására menne, magamtól keresném a kiutat, hogy minél kevesebbet ártsak neki..

Bazzeg ez annyira durva, hogy azért írsz ki kérdést, hogy 20 ezret nehogy a beteg feleséged magára költsön, de a gyereked nála hagynád, hogy jobban legyen..

Ennyivel többet ér neked a pénz a gyereked jóléténél..párezret nem adnál, hogy az exed jobban legyen, de a gyerekedet beáldozod..

Gondolom nálad is befigyel valami személyiségzavar, ennyire senkiből sem hiányozhat a gerinc..

Nem a nők pártján állok, hanem a gyerekén.

Ha a nejed keresne annyit mint te, és ő akarná a mentális beteg bántalmazó félnél hagyni a gyermekét, ugyanezt írnám neki..

2019. jún. 1. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!