Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta külön élünk az apukátòl. Én nálam van elhelyezve a gyermek. Így évek után lemodhatok a gyerekről így hogy apuka legyen a teljeskörű gyam?
"inkább lemondok a gyerekemrol mint egy putri tanyán "
"megvan a nagy ház "
Most akkor putri vagy nagy ház mindennel?
Tudod mi az a putri egyáltalán?
Kérdező nem akarlak bántani de a gyerekrol valo lemondast ha van lelked es szereted a gyereked a legnagyobb vétek. Életed végéig bánni fogod. Én mikor elváltam nem hagytam ott az apjának. Pedig a szüleivel lakott. Munkaja is volt. Fizetett nem kis osszeget mert nem tudtam volna elmenni dolgozni a gyerek mellett ugyanis pont akkor mentünk külön amikor évvége volt a tanévnek. De 3 hét múlva volt a beíratás. Ahogy oviba került egyből mentem dolgozni. Nagyon nehéz időszak volt. Mindkettőnket megviselt valahol. De mára áldom az eszem hogy nem döntöttem másképp. Sok borsot tit az orrom alá de annál több boldogságot kapok tőle. Most varom a második babámat. Úgy volt hogy az ő apjával sem maradok együtt. De aztán kicsit szétnéztem magamban. Újra kezdjük. Viszont akkor sem adnám oda senkinek se apjanak se nagyszülőnek ha elakarnák venni. Inkább legyen nehezebb életünk de legyenek velem.
N
Odaadni könnyű, visszaszerezni a legnehezebb, majdhogynem lehetetlen. Azzal a lépéssel, hogy odaadod, leszel Te minden a külvilág számára, csak úrinő nem. Teljesen mindegy, hogy milyen ember vagy és hogy eddig nagyon jó anyja voltál a gyereknek. Ezzel a lépéssel az ítélkezők előtt elvágod magad, mondhatsz és tehetsz Te bármit onnantól kezdve.
Albérletet és munkát próbálj meg titokban keresni és amikor már megvan a stabil hely, indulj, de a gyerekkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!