Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta külön élünk az apukátòl. Én nálam van elhelyezve a gyermek. Így évek után lemodhatok a gyerekről így hogy apuka legyen a teljeskörű gyam?
Kíváncsi lennék mit tud nyújtani ez az aktuális partner, amiért a saját gyermeked is eldobnád.
Egyébként ha annyira komolyan gondol téged, akkor miért nem hozza szóba az összeköltözést, hogy ne a szüleidtől függj? Mert gondolom csak dugásra kellesz neki.
Add az apukának, mondj le róla, remélem hamar megbánod, és utána meg sírhatsz mert nem kapod vissza.
Imádom a gyerekem! És nagyon nehéz lemondanom róla.
Csak nagyon unalmas, hogy azt kell csinálnom amit a szüleim mondanak, mert ha nem az van máris jönnek azzá, hogy viszik a gyereket mert ne vagyok jó anyja.
Az aktuális partnerem meg mióta otthagytuk az apukát 4 éve 1 volt csak. Nem hozok haza mindennap új férfit.
Szeretnem elindítani a saját életem. De ahhoz előbb az kell, hogy a gyerekem kicsit az apjabal legyen. Ha megvan az új munkahely és albérlet akkor természetesen én nevelnem tovább.
Ès szerinted el tudnák venni a gyereked? Eleve náluk laksz, akkor ők máshol nevelnèk tovább? Meg azèrt ezt a "nem alkalmas az anyaságra" indokolni is kell a bíróság előtt, az nagyon csekèly ok, hogy nem szimoi nekik a palid.
Ez az egyik. A másik, hogy a gyerek nem egy labda, amit ide-oda pattogtathatsz. Most egy èvet apádnál leszel, aztán majd vissza hozzám, na ez nem így működik. Mi van ha az apa majd nem akarja már visszaadni? Mert egy dolog, hogy most miben állapotok meg. De nem köteles ezt betartani, a bíróságot marhára nem fogja èrdekelni. Azt látják, hogy te lepasszoltad az apjának. Ha ő is harcolni fog èrte, nem fogják visszaítèlni neked.
Ès nem èrtem gyerek mellett mièrt nem tudsz munkát keresni/váltani? Akkor majd jobban fog menni a talpra állás mikor mèg te fizetsz gyt-t az apa felè?
Inkább lemondok a gyerekemrol mint egy putri tanyán nevelkedjen.
Igen itt szüleimmel megvan mindenünk, csak a szabad akaratom nincs.
Én meg nem vállalom be, hogy egy gyerekkel együtt a híd alatt maradjunk addig meg nem találok munkát és megfelelő albérletet.(itthonról ez lehetetlen, mert megvan a nagy ház és jó munkahelyem minek akarok váltani)
Spórolt pénzem van. De meddig elég a nagyvárosba?
Kölcsönt a mostani fizetésemre nem lehet felvenni.(pedig itteni viszonylatban nem rossz)
Mègegyszer megkèrdezem, mièrt, mi lesz, ha váltást, ès ők ebbe "nem egyeznek bele"? Mègis hogy vennèk el a gyereked? Csak a szájuk jar, mert befolyásolni akarnak, de nem tudnak tenni semmit.
Neked nem arra van szüksèged, hogy lemondja a gyerekekről, hanem hogy vègre a sarkadra állj.
A leglényegesebb dolgot még mindig nem válaszoltad meg: hogy vennék el a gyereked ha ugyanott laktok???
Egyébként meg azzal tisztában kéne lenned hogy a gyerek nem labda hogy passzolgasd. Hogy gondolod azt hogy egyszer csak visszaveszed mert neked épp akkor aktuális? Lehet hogy jó okkal szólnak bele a szüleid mindenbe igencsak necces a hozzáállásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!