Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Évek óta külön élünk az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta külön élünk az apukátòl. Én nálam van elhelyezve a gyermek. Így évek után lemodhatok a gyerekről így hogy apuka legyen a teljeskörű gyam?

Figyelt kérdés
2019. máj. 18. 18:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
62%
Miért tennél ilyet?
2019. máj. 18. 18:32
 2/24 A kérdező kommentje:

Mert szüleimmel elek.

És ha éppenséggel nem olyan az aktuális partnerem aki itthon nem tetszik akkor megy a zsarolás, hogy elveszik tőlem.

Akkor inkább lemondok apuka javára, nevelje ő a kicsit meg én nem tudok külön költözni.

2019. máj. 18. 18:36
 3/24 anonim ***** válasza:
78%

Hat ha lehetseges akkor mindenkepp mondj le róla mert te nem vagy anya!

Nem is erdemled meg a gyereked ha a jovobeli pasijaid miatt ez felmerul.

Talan okkal feltenek a szuleid nem gondolod?

2019. máj. 18. 18:46
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Mármint ki venné el tőled?A szüleid?Bízhatod az apukára is ha ott jobb helye van,de miért nem kezdesz külön életet?Gondolom szükséged van társra,de azért a gyerekednél ne legyen fontosabb senki!
2019. máj. 18. 18:47
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha apuka elvállalja, akkor semmi akadálya, hogy cseréljetek. Arra viszont készülj, hogy akkor neked kell gyerektartást fizetni.
2019. máj. 18. 18:56
 6/24 anonim ***** válasza:
47%

Nem mondhatsz le róla. Csak akkor van rá mód, ha apuka házas, és a felesége örökbe fogadja.

Arra van lehetőség, hogy innentől nála lesz a gyerek elhelyezve, te pedig gyerektartást fizetsz.

Kérdés, hogy neked megéri-e teljesen tönkretenni a saját gyereked, csak hogy a szüleid megszívasd. Gondold végig azt is, hogy én ilyen húzás után utcára tenném a drága kislányom, akit eddig is az unoka miatt tűrtem meg. Aztán lehet pasizni! Szerintem nem vagyok ezzel egyedül.

Egy biztos: neked nem való gyerek. Ez egy normális kapcsolatra vágyó férfi esetében instant kizáró ok lesz.

2019. máj. 18. 18:58
 7/24 anonim ***** válasza:

Miért akarod apukának adni? Dolgozol a gyerkőc mellett? Kapsz gyerektartast? Tudsz esetleg valamit spórolni? Legalább annyit hogy külön tudjatok menni? Ds biztos a szuleidnek oka van ha óvni akarnak téged az adott férfitól aki nem tetszik nekik. Ebbe nem gondoltál bele? Mik a kifogások a párjaid ellen? Mert az sem mindegy! Ezeket nem írtad le! Még meg sok info kellene hogy rendesen véleményt lehessen írni.

31N

2019. máj. 18. 19:01
 8/24 anonim ***** válasza:
65%

Te olvasod amit írsz?!

Én is elvàltam, de a gyerekem volt mindig az első!!!

Párommal 5 éve vagyunk/élünk együtt, tudta, hogy van egy 5 éves lànyom. Ha nem tudta volna elfogadni, akkor köszönöm, de maradok egyedül!

A gyerekem a legelső minden esetben, nehogy màr egy farok fontosabb legyen, mondom ezt úgy, hogy igencsak szeretem a testiséget, de a lànyom a legelső az életemben.

Nagyon meg fogod bànni.

2019. máj. 18. 19:03
 9/24 anonim ***** válasza:
77%

"Éppen aktuális partner"...

Figyelj, ha sűrűn váltogatod a partnereid es mindezt a gyerek előtt, szted milyen felnőtt lesz belőle???

És egyaltalán hogy lehet fontosabb egy aktualis f** mint s saját gyereked????

2019. máj. 18. 20:28
 10/24 anonim ***** válasza:
79%
Jobb lesz neki az apukánál. Feltéve ha ő nem úgy váltja a nőit, mint más a zokniját. Remélhetőleg van lakása, rendes keresete.
2019. máj. 18. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!