Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta külön élünk az apukátòl. Én nálam van elhelyezve a gyermek. Így évek után lemodhatok a gyerekről így hogy apuka legyen a teljeskörű gyam?
Mert szüleimmel elek.
És ha éppenséggel nem olyan az aktuális partnerem aki itthon nem tetszik akkor megy a zsarolás, hogy elveszik tőlem.
Akkor inkább lemondok apuka javára, nevelje ő a kicsit meg én nem tudok külön költözni.
Hat ha lehetseges akkor mindenkepp mondj le róla mert te nem vagy anya!
Nem is erdemled meg a gyereked ha a jovobeli pasijaid miatt ez felmerul.
Talan okkal feltenek a szuleid nem gondolod?
Nem mondhatsz le róla. Csak akkor van rá mód, ha apuka házas, és a felesége örökbe fogadja.
Arra van lehetőség, hogy innentől nála lesz a gyerek elhelyezve, te pedig gyerektartást fizetsz.
Kérdés, hogy neked megéri-e teljesen tönkretenni a saját gyereked, csak hogy a szüleid megszívasd. Gondold végig azt is, hogy én ilyen húzás után utcára tenném a drága kislányom, akit eddig is az unoka miatt tűrtem meg. Aztán lehet pasizni! Szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Egy biztos: neked nem való gyerek. Ez egy normális kapcsolatra vágyó férfi esetében instant kizáró ok lesz.
Miért akarod apukának adni? Dolgozol a gyerkőc mellett? Kapsz gyerektartast? Tudsz esetleg valamit spórolni? Legalább annyit hogy külön tudjatok menni? Ds biztos a szuleidnek oka van ha óvni akarnak téged az adott férfitól aki nem tetszik nekik. Ebbe nem gondoltál bele? Mik a kifogások a párjaid ellen? Mert az sem mindegy! Ezeket nem írtad le! Még meg sok info kellene hogy rendesen véleményt lehessen írni.
31N
Te olvasod amit írsz?!
Én is elvàltam, de a gyerekem volt mindig az első!!!
Párommal 5 éve vagyunk/élünk együtt, tudta, hogy van egy 5 éves lànyom. Ha nem tudta volna elfogadni, akkor köszönöm, de maradok egyedül!
A gyerekem a legelső minden esetben, nehogy màr egy farok fontosabb legyen, mondom ezt úgy, hogy igencsak szeretem a testiséget, de a lànyom a legelső az életemben.
Nagyon meg fogod bànni.
"Éppen aktuális partner"...
Figyelj, ha sűrűn váltogatod a partnereid es mindezt a gyerek előtt, szted milyen felnőtt lesz belőle???
És egyaltalán hogy lehet fontosabb egy aktualis f** mint s saját gyereked????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!