Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem nem akar válni és nem hajlandó fizetni, mit tesz a bíróság?
Ha iszik nőzik főleg hagyd el, de ha meg van benne a hajlandóság, hogy a pénzt a házra nem a nőkre meg a piára meg a haverokra költi akkor költözz el anyudhoz vagy albiba, én is most úgy vagyok külön a férjemmel, hogy papíron együtt vagyunk, de már úgy külön a szocpol miatt...
De ha a pénzt azokra költi nem a házra akkor édes papírozni is a szakítást mert mindegy, hogy elválsz most és eladjátok vagy később a bank elárverezi...
A házat azt csinálja?
Mert az én férjem azt se.
Aztán úgy néz ki mert már a pénz sincs meg hogy nem fogjuk tudni átadni...
Van valaki akihez mehetnél?
Hány évig voltatok együtt?
Először van a válás utána a vagyonmegosztás amit maximum 2-3 évig lehet húzni utána a bíróság dönt aztán lehet a bírósági döntést is bírósággal érvényesítettni szóval nem egyszerű!
De az első lépés a válás amit a 3. tárgyalás után automatikusan kimondanak hiába nem akar válni a férjed!!!
1. A válást megindithatod te is, nem kell a férj beleegyezése, bemégy a biróságra panasznapra, ott elmondják, hogy hogyan add be a válópert. Ha a férjed nem akar válni, az nem érdekes, söt ha egyáltlán el sem negy egyetlen tárgyalásra sem - igy is elválasztanak.
2. A vagyonmegosztás: a ház értékéböl ki kell vonni a eg meglévö hitel összegét, a különbség az, amit el kell osztani. Adott esetben jobban jársz, ha lemondasz a házról is meg a hitelröl is.
3. Gyerektartást mindenképpen fizetnie kell, a jlvedelme 20%-át, vagy ha más összegben megegyeztek, akkor azt.
Szia!
Jól leírta az utolsó hozzászóló is.Csak!Egy a bibi...,ami nálunk is(elváltam,van egy közös lányunk,akire apu nem fizet 10.000 gy.tartást,ennyit kértem csak.A közös házban lakik,amit ismét nem fizetett,ezért van 8 napunk,hogy rendezzük,mert különben bár lista.Sajna adóstárs vagyok).A házrészemről majdnem lemondtam,de helyettem nem visz adóstársat,akadályozza az eladását is.Nálunk 3. éve megy ez a huzavona.Mostanában már gondolkozom a bíróságon,hogy perre viszem,mert elegem van.Ha az én őrült exem miatt leszek báros,tuti felgyújtom a házat.A hitel fizetését átvállalta ő.Akkor fizethet,de mire?hihihi
A saját anyjáékból is most csinál hajléktalant,mert az ő házuk a jelzálog,de őt ez sem érdekli.Szerintem te is menj el ügyvédhez,én is ezt teszem jövő hét hétfőn.
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!