Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont nálatok, hogy egy másfél éves gyerekkel elköltöztetek inkább a nyugalom miatt?
A párommal nagyon sokat veszekszünk. Az anyagiak miatt én már dolgozom. Gyerek bölcsiben. Az elmúlt másfél év alatt nem mentünk el együtt sehova sem. Hiába beszéltem neki erről, nem mentünk. De nem ez az igazi ok, amiért menni akarok. Szóban bánt, nem tudok így élni. Teljesen kiégve érzem magam. A mások városban is lenne munkám, csak nehezen találok albérletet sajnos a kicsi miatt. Aki bántani jönne ide , az most ne tegye. Szóban így is belém rúg a párom eleget sajnos. Az a baj, kiégtem az anyaságban és a kapcsolatomban is. Semmi segítségem. Hiába jeleztem a páromnak ezt sokszor. Amikor munkából hazaérek, a ház egy csatatér, egy szemétdomb. Vállalkozó, otthon dolgozik , maga után sem képes elpakolni. Semmiről nem lehet vele beszélni. Pedig a mostani munkám is nehéz, szociális munkatárs vagyok és csoportvezető is egyben. Problémás emberekkel foglalkozom, nagyon kimerítő. Szóval úgy érzem nem a társam és lassan már nekem lesz szükségem pszichológusra .
Nem értem, mert ő akarta nagyom a kicsit . Szerintem nem mérte fel mivel jár egy gyerek és azt hitte engem ideköthet így.
Olvasva a történeted, mintha én írtam volna . Annyi eltéréssel , hogy nekem mikor kisebb volt a gyerek és volt egy esése otthon, be kellett vinni az ügyeletre és a párom a munkájára hivatkozva azt mondta menjünk el taxival. (Este 8 körül járt az idő. A gyerek 1 év körül volt)
Ha megteheted semmiképpen ne maradj ebben a kapcsolatban. Jobb biztosan nem lesz, csak rosszabb.:( semmi jóval nem tudlak bíztatni.
Az jó dolog, hogy felismerés ez rossz.
Szerintem amin el kéne gondolkodnod, hogy egy ilyen emberre, kapcsolatra miért használod a szeretem szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!