Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nőhöz nem mennék szívesen haza a pasik? Milyen az a nő akihez jó hazamenni?
Lehet fura kérdés, de az egyik ismerősöm válik. Az ok : nem bírta már a felesége búval b**ott képét nézni mikor haza ért 14 óra meló után.
Hu hat eléggé ledöbbentem mert ilyet még én nem halottam. Tehát az lehet az egyik probléma, mert gondolom nem ez volt az egyetlen, hogy a felesége nem mosolyogva várta? Milyen nőhöz jó érzés hazamenni és milyenhez nem? Mire vágyik egy férfi miután haza esik munkából?
4es 14óra meló után még egy szexmaratonra is legyen erő mi?
Érdekes, én 14-16 órát is szoktam melózni és mondtam a csajomnak, hogy nem mindig lesz szex, mert nem bírok annyit és mindig tárt karokkal vár, kajcsival kedvességgel, mert tudja, hogy a jövőnkért dolgozok, azért, hogy a ház amit önerőből megvettem szép legyen és lakható + hozzáépíteni, mert kicsi, tudja és megérti. Én örülök, hogy engednek ilyen extrémsokat dolgozni, mert kell a lóvé és csak több munkával elérhető... Sosem vágott fanyarú képet, ha hazamentem. Pedig volt olyan, hogy egy hétig alig szóltam hozzá, mert egyenest ágyat fogtam.
Amilyenhez nem mennék haza:
- Egy albérletben laktam egy fiatal házaspárral. Amikor a srác hazaért, a csaj nekiállt a napi panaszkodásának, hogy az amúgy tök rendben lévő munkahelyén mindenki milyen gáz, minden milyen rossz, csak ő a király és ő ért mindenhez. Ezt a szöveget lenyomta olyan munkahelyen is, ahol 1 hete dolgozott. Na, én ettől a panaszáradattól kikészültem volna.
- Plusz kb. hetente 2 alkalommal be is piált. Ezt sem bírnám elviselni.
- Azt sem, amit ezalatt a kérdés alatt néhány női válaszoló lenyomott. Leírtál egy kérdést és hozzá az okot, amiért kiírtad. Néhány nő egyből mindent próbált a férfira hárítani anélkül, hogy az érem másik oldalát megnézte volna vagy válaszolt volna a konkrét feltett kérdésre. Na, az ilyen hárító embereket sem vagyok képes elviselni. Ők azok, akik kezem ár begörcsöl a minuszok nyomkodásától, ha szembesítik őket a szintjükkel. (Az meg külön vicc, amivel hárítottak. Ha a nő búvalbélelt volt, akkor a férfi tehet róla? Oké. Akkor vigyük tovább ezt a "pazar" logikát. Ha a férfi búvalbéleltté tette a nőt, akkor arról a nő tehet. Ja, hogy így már nem szimpi a dolog? Plusz, ha annyira férfi tehetne jelen esetben a dologról, szerintetek elsőként a válókeresetet nyújtaná be és nem a nővel próbálna leülni beszélgetni? Ha nálatok nincs tej, előbb hívjátok a katasztrófavédelmet, minthogy elmennétek a boltba vagy mi?)
- És igen, a búvalbélelt társat én sem bírnám elviselni. Vannak rosszabb időszakok és nehézségek, de minden nap ugyanarra a befásult emberre hazamenni kiábrándító és szánalmas. Ha valakit ennyire megvisel a munka vagy az élete, akkor tegyen ellene és ne húzza le a másik felet.
- Ha a másik nem figyelmes. Oké, hogy nem kell a nap minden másodpercét átbeszélni, de ha történt valami érdekesebb aznap és a másik csak a telefonját nyomkodja beszélgetés közben, az szerintem a kommunikáció végét jelenti egy idő után.
- Extrém rendetlenség. Nem gáz, ha nincs bevetve az ágy, de a több napos mosogatás nélküli tányérok gázok. Én is benne vagyok természetesen a rendcsinálásba.
- Lehet, hogy ez kicsit fura, de azt sem bírnám elviselni, ha a másiknak nem lenne semmi érdekes az életében. Hazaérne, otthon lenne, majd másnap menne dolgozni. Egy idő után nem tudna újat mondani, lelkesedni és beszürkülne. Szóval, nálam a hobbi vagy érdeklődési kör nélküli emberkék kiesnek.
Amilyenhez hazamennék:
- Gondoskodó, figyelmes.
- Nagyjából naponta vágyik a szexre és nem szégyenlős. A macinaci is tud szexi lenni egy jó popsin.
- Benne lenne az esti dumálgatós, összebújós filmezésben, viccelődéssel és dumálgatással. A kaját meg naponta felváltva csinálnánk.
Előző jókat írt, látszik is. Ami 0-hoz közelít, az általában igaz.
Volt szerencsém jó hosszú ideig ilyen nőszemélyt elviselni, fontossági sorrendben csökkenő sorrend:
- A férfit okolja mindenért. Ez kőkemény felelősséghárítás, mert a saját életért mindenki egyedül saját maga a felelős.
- Mikor hazaérsz, képletesen, de pofonnal vár. Valamit elfelejtettél, nem találtad ki a gondolatát, rosszkor értél haza, stb...
- Saját magán és az ő igényein kívül más nem érdekli. (Miért is a férfi keresse meg a családi házra valót?)
- Beszélgetés közben a telefonját nyomkodja. Ez tiszteletlenség, tehát már a kommunikációhoz szükséges minimális elvárásokat sem képes biztosítani.
- Folyamatosan követelőzik, s minden amit teszel a jövőtök érdekében lenézi, mindenkit föléd emel, s ezt hangoztatja is.
- Irigy rád ha többet keresel, megbüntet, arrogáns ha kevesebbet.
- Nem képes egységben gondolkodni, csak saját magában.
Akihez szívesen hazamennék:
- Nyitott szemmel jár, ezen a földön él, saját magán kívül képes továbblátni, elismerni ha tévedett, nem pedig felelősséget hárít, s csak okokat keres a miért nem-ekre.
Azt hiszem ha ez megvan, a többi jön magától. Nem kell itt főzni mindennap, sem takarítani. Nem ez a fontos, de ha ezen a képes önmagán túllátni, belátja, hogy koszban élni nem jó :)
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!