Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váltatok már el harmadik személy (szerető) miatt? Ha igen, mennyi idő után döntöttetek véglegesen a szeretőtök mellett?
Nekem is volt hasonló szituáció de nálam még nem volt feleség,gyerek...
Volt egy kapcsolatom 6,5 évig a végén már nagyon rossz volt minden. Többszöri figyelmeztetés után sem történt változás és 6,5 év után én csaltam meg őt bonyolult sztori volt de megérte mert az akkori szeretőm a mostani feleségem és 2 gyönyörű gyermekem anyja! Mondanom sem kell teljesen megváltozott az életem és boldog vagyok! Hozzáfűzném a volt párom agyilag és testileg sem volt egészséges erről papírja is van. A mostani feleségem is csak azért lett szerető, mert el kellett intéznem az elváláshoz tartozó dolgaimat... 6,5 év után úgy jöttem el, hogy csak a ruháimat és a személyes tárgyaimat hozztam el. Minden mást ott hagytam neki!
12: "Hozzáfűzném a volt párom agyilag és testileg sem volt egészséges erről papírja is van."
Mégis vele voltál 6,5 évig.
Néhány éve elváltak a szüleim. Apukám összejött az ügyvédnőjével akivel közös ügyük volt. Anyukám sejtette, majd vmi bizonyítékokat is talált. Apukámban sose volt annyi bátorság h bevallja, sőt nemegyszer ha mérges lett akkor ordított emiatt, egyszer egy kést is elkapott és hadonászott vele anyukám arca előtt(igaz akkor a nője vmit beszólt neki, mert kissé ittas állapotban jött haza. P.S nem iszákos, nem bírja a mája)
Na mindegy elváltak de végül apukám is két szék közül a földre esett, a nő elvált a saját férjétől, a gyereke otthonban volt (autista) és hozzáment egyik kollégájához, azóta is együtt vannak.
Ami meg a tanácsot illeti inkább maradj ki ebből, mert ha vmi rosszul sül el, te leszel a hibás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!