Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért értetlenkedik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért értetlenkedik?

Figyelt kérdés
Válófélben. A férjem mindenre igényt tart, megkapta. Most az a baja, hogy a rezsit fizetni kell, sőt teljesen elképedt, hogy adót is kell fizetni( tavaly nem kellett)(- igaz 10 éve én intézem ezeket) nem érti meg, hogy be kell fizetni a számlákat és vagdalózik, hogy nem segítek.. mit mondjak neki? vagy mit tegyek?
2019. márc. 5. 10:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Azt hogy nem hiszem el,hogy akkora hülye voltam,hogy egy retardálthoz képes voltam hozzámenni.Szerinted a zsömlék is az égből hullanak,meg a munkahleyre a semmiért járunk?Bocsáss meg Uram!Oh,és én házs ,felnőtt nőként hogyanlehetek azon a szinten,hogy egy ilyen problémával nem tudok megküzdeni?Mit mondjak a férjemnek?Szia,Mari vagyok.
2019. márc. 5. 10:49
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudta hogy fizetni kell rezsit?Hány évesek vagytok?
2019. márc. 5. 10:58
 3/13 A kérdező kommentje:
a pénzügyeket én kezeltem! ő zsebpénzként járt el a fizetésével, most pedig nem tudja beosztani.
2019. márc. 5. 11:04
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Semmit, es ne is csinálj semmit.

Majd ha kikapcsolnak gázt villanyt meg mibdent, akkor megtanulja, hidd el :-)

2019. márc. 5. 11:07
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Ideje elengedni a kezét, és hagyni felnőni.

Persze, ha akarod, akkor életed végéig el is tarthatod.

2019. márc. 5. 11:09
 6/13 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom meddig voltatok együtt és milyen volt a kapcsolatotok de annyit biztos érdemel szerintem hogy segíts neki.Mennyi a rezsi az tegye külön minden fizu után mennyi a kaja stb.stb.
2019. márc. 5. 11:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kiröhögném és otthagynám. Elváltatok, ő meg elvileg felnőtt ember. Oldja meg.
2019. márc. 5. 12:15
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Tehat egy felnőtt embernek segiteni kell jogy viz-villany-gaz szlat minden honapban fizetni kell???? Ez vicc?
2019. márc. 5. 12:23
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
8-as alap esetben nem kell látod hogy itt most más a helyzet.
2019. márc. 5. 12:40
 10/13 anonim ***** válasza:
49%

" A pénzügyeket én kezeltem! ő zsebpénzként járt el a fizetésével, most pedig nem tudja beosztani."

Akkor csak érted miért értetlenkedik.

Magadra vess.(1)

2019. márc. 5. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!