Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha azt érzem a barátom nem törödik velem eleget. Ha szóvá teszem értetlenkedik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 20:06
2/12 anonim válasza:
Na és miért teszed szóvá? Ilyeneket mondasz, persze hogy értetlenkedik.
3/12 anonim válasza:
Nem jól kommunikálod.
Ha vársz, vársz, felgyűlik benned és razúdítod, nem fogja megérteni. A férfiak olyan egyszerűek, mint egy faék. Ez van, ezt kell tudni használni.
Amit tennék a helyedben: ha épp törődésre vágysz, abban a pillanatban, amíg nem vagy dühös, odamenni hozzá cicáskodva, pl hogy "macikáám úgy vágynék most egy szeretgetésre/meleg fürcsire veled. A férfiak az adott helyzetben élnek. Ha jelzed adott kelyzetben és adsz neki egy konkrét példát, azzal fog tudni valamit kezdeni. Visszamenőleg felesleges ezt felhozni vele, mert hiába lesz igazad, te leszel a hisztis.
4/12 dagadtférfi35 válasza:
Én "törődök" veled szîvesen.Elmesélheted nekem minden gondod,S bajod.Meghallgatlak.Îrj privátot.
5/12 anonim válasza:
Ez a "nem törődés" miben nyilvánul meg?
6/12 A kérdező kommentje:
Csak vagyunk egymás mellett. Néha nem is figyel.
2018. nov. 4. 20:24
7/12 anonim válasza:
Hogy is mondjam, ez biztosan nem egyik pillanatról a másikra alakult ki. Jól sejtem? Nem voltak figyelmeztető jelek?
8/12 A kérdező kommentje:
Nem semmi.
2018. nov. 4. 20:29
9/12 dagadtférfi35 válasza:
Akkor elmondom,amit nem akarsz hallani.UNJA a fejedet és hamarosan talàl új csajt magànak!!
10/12 anonim válasza:
Kívaácsi vagyok,miért szavaztátok le az egyetlen értelmes kommentemet. Az én kapcsolatom működik, nem vagyok hanyagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!