Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg nincs okom elválni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs okom elválni?

Figyelt kérdés
Válni készülök férjemtől,akivel 20 éve vagyunk házasok. Barátnőim -akikkel régóta kisebb közösséget alkotunk és nagyjából ismerik a helyzetemet,ahogy én is az övéket -legnagyobb meglepetésemre azt mondják, (3-ból 2) nekem aztán semmi okom válni. Férjem nem alkoholista, nem itta, játszotta el a lakást, nincsenek veszekedések, ne adj isten egymás kergetése, sosem vert meg, nem csalt meg. Mindössze arról van szó,hogy már nem érzek úgy iránta így a teljesen eltérő szokásai, életvitele is egyre jobban zavar. -Imád vásárolni, szerintem túl sok felesleges dolgot vesz, Úgy érzem folyik a pénz a keze közül. - A közösbe én teszek többet. - Nem beszéli meg velem csak hozza ami szerinte kell. Nekem lennének terveim a jövőre, szeretnék takarékoskodni ez vele lehetetlen.-A lakás zsúfolt, ami egyáltalán nem az én stílusom. Nincs közös témánk, hobbink. -Eltérő életvitel: Én korábban fekszem, kelek fel, Ő -ha teheti hajnalban fekszik és délben kel fel.- A lányunkat szinte csak én neveltem és nevelem ma is, Ő mindent ráhagy. -Nem lehet vele megvitatni dolgokat, mert elvonul. Én úgy érzem egyedül jobban ki tudnék bontakozni, csak egymás mellett élünk de nem együtt. Hát ezek az indokaim amiért külön akarok menni. Szerintetek van rá okom?
2019. febr. 24. 11:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%

És a következo jobb lesz ? Komolyan kérdem. 40 éves vagy vagy elmultal szerinted a korodbeli szabad férfiak hány százaléka okés ?

Aki nem volt házas az gázos.

Aki volt az vagy megcsalta a párját az meg minek.

Akit megcsaltak azok között lehet jót lelni de a jobbakat ritkabban csalják meg. Ergo 1-2 százaléka a szabad férfiaknak a korosztalyodbol lehet jó. Ennyi. Nem tobb.

2019. febr. 24. 14:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem gondolkodok másik kapcsolatban. Közel az 50-hez nőként erre amúgy sem lenne semmi esély, ezzel tisztában vagyok! Meg nem is foglalkoztat a dolog. El lennék önállóan. Miért muszáj egy nő mellett feltétlenül férfinak lenni?
2019. febr. 24. 15:14
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy lehet, hogy valaki nem talál jobbat még egyáltalán nem ok arra, hogy egy rakás sz.r kapcsolatban tengődjön! Normálisak vagytok emberek??
2019. febr. 24. 15:30
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Dehogy nincs eselyed másik kapcsolatra.

El ne hidd a sok hülyeséget amit itt hordanak össze.

"Ergo 1-2 százaléka a szabad férfiaknak a korosztalyodbol lehet jó."

Minden korosztalyban igaz ez.

2019. febr. 24. 15:44
 15/19 anonim ***** válasza:
38%

En is bőven 4x felett találkoztam az "Igazival", es igen akkor jöttem rá, mennyivel jobb az olyan kapcsokat aki szinte pont olyan mint én....hobbi, értékrend, hóbortok ésminden...

Ne add fel, simán találhatsz társat, ne olyan mellett öregedj meg aki csak ott van mint egy szobanövény.

2019. febr. 24. 21:53
 16/19 anonim ***** válasza:
35%

Ha már kirepült a gyerek akkor semmi értelme és oka sincs,hogy ebben a házasságban maradj.

Ha már valaki azt mondja inkább egyedül maradok életem végig,akkor meg pláne nem.

2019. febr. 25. 13:39
 17/19 érdekel0 ***** válasza:

Szerintem bőven elegendő ez az indok!

Megengedem,hogy beadd a vàlást!

2019. febr. 26. 08:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. febr. 26. 17:34
 19/19 vanda314 válasza:
100%
Ha azt érzed, hogy inkább egyedül mint vele, és anyagilag is végiggondoltad a dolgot, akkor szerintem nincs okod vele maradni. Azt tanácsolnám, hogy azt még most gondold át előtte, hogy tényleg akarsz-e még valami esélyt adni ennek a kapcsolatnak, ne utána bánkódj, hogy esetleg egy terápiát vagy hasonlót meg lehetett volna próbálni, mert egy ilyen bejelentés nagyon megrengeti a kapcsolatot, akkor is, ha végül együttmaradnak a felek. De neked is egy életed van, ha nem érzed jól magad vele és egyedül jobb lenne, akkor szard le, hogy mit mondanak a barátnőid, nem nekik kell megfelelned.
2019. febr. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!