Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg nincs okom elválni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs okom elválni?

Figyelt kérdés
Válni készülök férjemtől,akivel 20 éve vagyunk házasok. Barátnőim -akikkel régóta kisebb közösséget alkotunk és nagyjából ismerik a helyzetemet,ahogy én is az övéket -legnagyobb meglepetésemre azt mondják, (3-ból 2) nekem aztán semmi okom válni. Férjem nem alkoholista, nem itta, játszotta el a lakást, nincsenek veszekedések, ne adj isten egymás kergetése, sosem vert meg, nem csalt meg. Mindössze arról van szó,hogy már nem érzek úgy iránta így a teljesen eltérő szokásai, életvitele is egyre jobban zavar. -Imád vásárolni, szerintem túl sok felesleges dolgot vesz, Úgy érzem folyik a pénz a keze közül. - A közösbe én teszek többet. - Nem beszéli meg velem csak hozza ami szerinte kell. Nekem lennének terveim a jövőre, szeretnék takarékoskodni ez vele lehetetlen.-A lakás zsúfolt, ami egyáltalán nem az én stílusom. Nincs közös témánk, hobbink. -Eltérő életvitel: Én korábban fekszem, kelek fel, Ő -ha teheti hajnalban fekszik és délben kel fel.- A lányunkat szinte csak én neveltem és nevelem ma is, Ő mindent ráhagy. -Nem lehet vele megvitatni dolgokat, mert elvonul. Én úgy érzem egyedül jobban ki tudnék bontakozni, csak egymás mellett élünk de nem együtt. Hát ezek az indokaim amiért külön akarok menni. Szerintetek van rá okom?
2019. febr. 24. 11:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem vagy boldog, és úgy érzed visszatart, akkor kezdj új életet. Neked is csak egy van.
2019. febr. 24. 12:08
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem indokolt a valas.
2019. febr. 24. 12:11
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
Hogyha próbáltad megmenteni de nem működött akkor nyugodtan válj el. Ennek a kapcsolatnak semmi értelme így. Őszintén sajnálom azt a nőt, aki szerint bőven álomférfi az, aki nem iszik vagy k.vázik... Egy jó férj azért ennél ezerszer többet csinál.
2019. febr. 24. 12:12
 4/19 anonim ***** válasza:
52%
Ez így tényleg ok lehet a válásra, de minek mentél hozzá olyanhoz, akivel se közös téma, se közöd hobbi, semmi??? Nem is értem. Mondjuk egy próbát azért érdemes lenne tenni a házasság megmentésére.
2019. febr. 24. 12:15
 5/19 anonim ***** válasza:
70%
20 éves házasságot minek megmenteni ha a gyereknevelés se érdekelte? Még egy kóbor macskát is pátyolgat az ember, nem a saját gyerekét!
2019. febr. 24. 12:17
 6/19 anonim ***** válasza:
48%
Egyáltalán minek házasodtatok össze, ha szerinted ennyire nem passzoltok?
2019. febr. 24. 12:42
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
Te nem a baratnoid eletet eled es ok sem a tiedet! Mi is a csaladban nagyon osszetartoak vagyunk, mindent tudunk egymasrol - megis volt mar olyan hogy egyontetuen mondtunk valamit valakinek de vegul maskepp dontott. Es milyen jol tette... sosem tudhatjuk pontosan mi zajlik ket ember kozott es mi van, tanacsokat kivulrol konnyu adni. Nem csak akkor van baj ha mar ver a masik. Az mar a bajon tul van. Nehogymar ez legyen az indok, “de legalabb nem ver”. Ez nevetseges igy...
2019. febr. 24. 12:42
 8/19 anonim ***** válasza:
56%

Ez a tipikusan az az eset hogy nem egymással, hanem egymás mellett éltek. A szexről nem volt szóm, de gondolom, ez is csak néha néha van, vagy nincs is már.

Ilyenkor tényleg jobb a válás, mert megmérgez a monoton életvitel.

2019. febr. 24. 12:43
 9/19 anonim ***** válasza:
18%

Most mit mondjak. 2. Feleségem van és körültekintően igyekeztem választani.

Véletlenszerűen vásárol a felesleges költést valahol 180-240e Ft havontara tippelem.

Mi se beszélünk meg sok mindent sőt titkolom mert úgyis csak kritizál.

A család jövőjét is én egyengetem.

Gyerekkel én nem foglalkozhatok mert szerinte bena vagyok a boltig nem mehetek a gyerekkel.

Váljak el ? Az előző is ugyanilyen volt. A kovetkezo is ugyanilyen lesz.

Az én hibám hogy ilyen. Ha valtok ugyanez lesz.

2019. febr. 24. 13:07
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem csak a pénzzel való eltérő bánásmód ami miatt válni akarok. Azt érzem lehúz, én szinte mindenben színvonalasabb, jobb vagyok. (tudom ez nagyképűen hangzik.) Azt látom az igazán jó házasságokban ez fordítva van és -bármilyen régiesen hangzik- a nő felnéz a férfira.
2019. febr. 24. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!