Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Így elveszíthetem Őket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így elveszíthetem Őket?

Figyelt kérdés
Nemrég mondták ki a válást a férjemmel. Két kisgyermekem van, akiket nekem ítélt a bíróság. Végre megnyugodhattam, de a napokban kiderült, hogy a munkahelyem felszámolás alatt van, ezért valószínűleg hamarosan munkanélküli leszek. Természetesen már elkezdtem az álláskeresést, sőt még egy tanfolyamra is bejelentkeztem, hogy talán végső esetben vállalkozóként tudjam megállni a helyem. A legnagyobb problémát az jelenti, hogy a "drága" volt férjem megfellebbezte az elsőfokú ítéletet. Ő még nem tudja, hogy mi a helyzet az állásommal, de ha nem találok hamarosan valamit akkor gondolom felhozza ellenem a másodfokon, hogy munkanélküli lettem. Ezért elveszíthetem a gyerekeim, vagy megváltoztathatják az elsőfokú döntést?
2010. júl. 1. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném. A mai világbn bárki elveszitheti az állását. Keress másikat mielőbb és megoldódik a gond.
2010. júl. 1. 09:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt fontos, hogy számíthatsz-e a családodra (nem a férjedre, hanem tesóidra, szüleidre, más rokonokra gondoltam). Ha látják, hogy megoldható az, hogy egyenek a gyerekek és te is keresel állást, esetleg már vissza is hívtak valahova interjúra, akkor szerintem nincs probléma. Viszont nem kéne nagy dobra verni, mert ha a "kedves" férjed ezt megtudja, felragyoghat a szeme.
2010. júl. 1. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az anyától a lehető legritkább esetben veszik el a gyerekeket (ha drogos,kúrva,stb). Neked nem kell félned.
2010. júl. 1. 09:42
 4/4 anonim ***** válasza:
A másodfokon már nem vizsgálnak újabb tényeket, hanem az elsöfokú itéletben figyelembe vettek alapján azt nézik, hogy jogosan dötöttek-e úgy, ahogy. Az, hoyg közben mi történk, nem érdekel senkit. ezt legfeljebb csak akkor lehetne belevenni, hogy ÚJ pert inditanának, de arra meg nincs esély.
2010. júl. 2. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!