Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak el ha: nincs más a lathatáron, de mar evek ota nem vagyok boldog a hazassagba, ugy erzem megprobaltam de nekem ez igy nem jo es többre vágyom?
Lehet egy ideig egyedul leszek, de erzem konnyen elcsábulnék most amig hazassagba vagyok, es megcsalni semmikepp sem szeretném.
Megéri ugy elválni ha nem olyan jo a jelenlegi kapcsolat, de tűrhetõ, viszont nem vagyok boldog vele es nincs egyelõre senkim csak egymagam?
Tehát nem szeretõ miatt válnék,
hanem azert hogy lehetõségem legyen arra, hogy szerelmes legyek abba akivel szeretnék tovább élni.
35 feletti elkeserekedett, elvált nőkkel tele az összes társkereső. Plusz 2-3 év múlva tudod magad majd egyenese hozni.
Nagy eséllyel egyedül fogsz maradni, ha az a célod, hogy mindenképpen kétségbeesetten párt találj magadnak.
Akkor az jobb ha akkor fogok elvalni ha lesz vkim?
Akkor meg az lesz a baj hogy miert nem elõtte váltam, ahogy itt is a legtobb valaszirotol szoktam olvasni elozo hozzaszolasoknal.
Most mégis ugy tűnik másképp beszéltek.
Ha azert valik el vki mert talalt vkit az a baj, ha meg azert mert nem elégedett a kapcs. az a baj.
Most akkor hogy van ez?
Szerintem úgy tisztességes, ha elválsz és csak utána keresel új társat magadnak.
Viszont, ha szerelmes vagy még a házastársadba, csak valamiért nem vagy boldog vele, akkor esetleg megpróbálhatnád helyre hozni vele a dolgot, megbeszélhetnétek, hogy miért nem boldog a házasságotok. Lehet "csak" a szürke hétköznapok miatt nem vagy boldog vele (bár részleteket nem írtál a házasságotokról, így ezt nem tudhatjuk).
Mit jelent neked a boldogság? Tudod mi a boldogság? A jelenben élni. Ez a mai embereknek érthetetlen és megvalósíthatatlan. Amit te keresel, azok a meg nem valósult vágyaid, pillanatnyi örömeid. A boldogság és az öröm marhára nem ugyanaz.
A szex sem boldogság, hanem vágyból fakadó örömforrás. Szóval mi a bajod a házasságodban? Melyik vágyad nincs kielégítve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!