Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyen tényleg van? A nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tényleg van? A nők tényleg megtesznek ilyet? Új lakótársam élettörténete röviden

Figyelt kérdés

35 éves férfi, volt egy elég csinos, nála 3 évvel fiatalabb nő, akivel lett 4 gyerekük, mind kislány, most 2 és 9 év közöttiek azt hiszem. A férfi nem tudott eleget keresni itt a mi vidékünkön való munkával, ezért elment dolgozni Nyugat-Magyarországra, hogy többet keressen és eltarthassa a családot, küldje haza a pénzt, talán ilyen havonta egyszer-kétszer járt haza pár napra, ez ment talán egy évig. A nő háztartásbeli. A nő titokban összejött valaki mással, megcsalta, elvált és azzal az újjal is lett még egy gyereke. A férfi ezután hazaköltözött vissza a városunkba, hogy a családja közelében legyen, de közben itt megint relatíve nagyon kevés fizetésért tudott elhelyezkedni, amiből azt hiszem a maximális összeget, a fizetése felét küldi gyerektartásként, de még ezen felül is próbál adni és rohadt sokat túlórázik, kb alig látom és csak aludni jár haza. Az a szórakozása hogy tévét néz és hetente egyszer megengedi magának hogy pizzát rendeljen.

Nem kisebbségiek. Jójó, biztos a férfi volt a hülye farok, hogy családot akart, meg nem egy-két gyereket, tudom. Csak én is szeretnék vagy 3 gyereket majd, de ez a történet így személyesen hallva most nagyon megérintett és elgondolkodtatott.

26/F

2019. jan. 5. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Min csodalkozol? Csak a férjeknek szabad lelepni? Vagy nem értem, hogy egy mindennapos történetben neked mi a meglepő.
2019. jan. 5. 16:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Gyerekek!...

A családot nem csak mások ízlése szerint eltartani,

hanem a saját ízlésünk szerint védeni is kell.

Régen a kérdésben kiírt "nagyutazásért" ún. különélési díjat fizettek, ami (legalább néhányakban) tudatosította, hogy otthon milyen fontos feladatból esik ki a családapa.

Hazamenni; az asztalra csapni, hogy legyen elég kevesebb pénz; azt a plusz egy gyereket ezen okulva nevelni, vagy visszaadni az apjának.

Az új partner, ha borul minden, nagyon kényelmesen jár, mert max. 1 gyerekről kell gondoskodnia, amíg meg tart a pacskolat királyian megél a gyerekpénzekből. És ezt etikátlannak tartom.

2019. jan. 5. 16:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Persze hogy megtesznek ilyet, nem angyalok ők sem.

Az én exfeleségem is félrelépett mikor én külföldön dolgoztam.

Ez van.

2019. jan. 6. 00:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezt nem csak a nő tette, két ember sorozatos rossz döntéseinek terméke a jelenlegi helyzet.

A férfinak is volt szerepe abban hogy egy keresetre, rosszul fizető, kevés lehetőséget kínáló környéken négy gyereket vállaltak. A férfinak is volt szerepe abban hogy ő egyedül költözött az ország másik végébe, nem pedig az egész család, így hétvégi apuka lett válás nélkül. Kizárólag a férfi döntése volt hogy annak tudatában hogy gyerektartást kell majd fizetnie mégis ott hagyta a gondolom jól fizető munkahelyét és visszaköltözött.

A nőnek is volt szerepe abban hogy egy keresetre, rosszul fizető, kevés lehetőséget kínáló környéken négy gyereket vállaltak. A nőnek is volt szerepe abban hogy nem ment a férjével, és nem keresett munkát nyugaton, így eltávolította a családtól az apát. Kizárólag az ő döntése volt hogy félrelépéssel és egy ötödik gyerekkel próbálta orvosolni a magányát.

Lehet vitatkozni hogy melyik volt a nagyobb hülye, de tény hogy mindkettő hülye volt, egyik se okolhatja csak a másikat a saját nyomoráért.

2019. jan. 9. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!