Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyen tényleg van? A nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tényleg van? A nők tényleg megtesznek ilyet? Új lakótársam élettörténete röviden

Figyelt kérdés

35 éves férfi, volt egy elég csinos, nála 3 évvel fiatalabb nő, akivel lett 4 gyerekük, mind kislány, most 2 és 9 év közöttiek azt hiszem. A férfi nem tudott eleget keresni itt a mi vidékünkön való munkával, ezért elment dolgozni Nyugat-Magyarországra, hogy többet keressen és eltarthassa a családot, küldje haza a pénzt, talán ilyen havonta egyszer-kétszer járt haza pár napra, ez ment talán egy évig. A nő háztartásbeli. A nő titokban összejött valaki mással, megcsalta, elvált és azzal az újjal is lett még egy gyereke. A férfi ezután hazaköltözött vissza a városunkba, hogy a családja közelében legyen, de közben itt megint relatíve nagyon kevés fizetésért tudott elhelyezkedni, amiből azt hiszem a maximális összeget, a fizetése felét küldi gyerektartásként, de még ezen felül is próbál adni és rohadt sokat túlórázik, kb alig látom és csak aludni jár haza. Az a szórakozása hogy tévét néz és hetente egyszer megengedi magának hogy pizzát rendeljen.

Nem kisebbségiek. Jójó, biztos a férfi volt a hülye farok, hogy családot akart, meg nem egy-két gyereket, tudom. Csak én is szeretnék vagy 3 gyereket majd, de ez a történet így személyesen hallva most nagyon megérintett és elgondolkodtatott.

26/F

2019. jan. 5. 14:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
4%
A kulonbseg e kozott a ferfi kozott es mas apuka kozott (ezt a ferfit nem neveznem apukanak, mert nem torodik a gyerekeivel), tehat mas apuka ugy egyezett volna meg hogy fele gyerek nala marad, masik ket gyerek a nonel es senki se fizet senkinek gyerektartast.
2019. jan. 5. 14:12
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Vannak ilyen nők,férfiak egyaránt.

Itt sztm a csávó is elcsszte nem csak a nő volt a hülye.

Lányom apja nevelte s lányát, lett közös gyermekünk. Aztán szépen le lépett. Egyik lanyaval sem foglalkozik már, a nagy lánya is velem él.

Aztán össze jött egy nővel, lett két gyerekük. Most azt is ott hagyta.

Szóval eleg sok ilyen van.

2019. jan. 5. 14:14
 3/14 anonim ***** válasza:
21%

Azért gondolkozhatott is volna a lakótársad, hogy a szexből , vêdekezés nélkül gyerek lehet.

Ki fogja a belét is dolgozni , és ő még kvázi rendes, mert sok pasi még a gyerektartást/ láthatást is próbálja kicselezni.

2019. jan. 5. 14:16
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ezekből a történetekből az a tanulság, hogy SOSEM hagyom ketté szakadni a családot. Ha megélhetés miatt valakinek menni kell, akkor vagy megy az egész család, vagy senki!
2019. jan. 5. 14:17
 5/14 anonim ***** válasza:
48%
Olyanról én még nem hallottam, hogy egy 32 éves, 4!! gyerekes, életében nem dolgozó nő kellett volna bárkinek is. 🤔
2019. jan. 5. 14:22
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Én bármit kinézek az emberekből. Igazából ez az egész sztori rossz döntések sorozata. Persze, 4 kisgyerek mellett nagyon nehéz egy anyának elmenni dolgozni. De inkább ez lett volna a jobb megoldás valamilyen otthonról végezhető munka formájában. Sajnos "természetes" dolog, hogy ha ennyit van külön a két szülő akkor kihül a kapcsolat. Én sok hasonló történettel találkoztam már, a problémát mindenhol az okozta, hogy a szülők csak azt nézték, hogy legyen minél több pénz. Pedig a gyereknek nem ez a fontos, hanem hogy ott legyen neki az anyukája és az apukája is. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért nem látják ezt be az emberek. Belebetegszenek a munkába mert jajj nem elég a 150 ezer forint, kell a 170. És ezzel megölik az egész kapcsolatot, szétválasztják az egész családot és egy életre megsebzik a gyerekeket.
2019. jan. 5. 14:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Van
2019. jan. 5. 14:36
 8/14 anonim ***** válasza:
96%

Nem a 3 gyerek a sok, ők voltak bénák.

Miért nem ment az egész család együtt?

2019. jan. 5. 14:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyerekünk van, én is dolgoztam, az exem mégis kitalálta, hogy kimegy külföldre dolgozni egy időre. Ott össze is jött egy munkatársával, aki meggyőzte, hogy hagyjon el minket, és költözzenek el egy másik országba. Mikor lejárt a szerződése, hazajött 1 hétre, összepakolt és elment a csajhoz. Sokáig gyerektartást se fizetett, a gyereket se látogatta. Most akkor kérdezzem meg, hogy tényleg ilyenek a férfiak? Tudom, hogy nem, mert később lett párom, aki már a férjem, és végre normális családom van.
2019. jan. 5. 15:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ilyen. És nem csak a nők, én három olyan házaspárról tudok, két három gyerekes és egy négy gyerekes ahol apuka járt félre. Az egyik el is vált, elment az új nőjéhez. A másik kettő rokon, mindenki tudja hogy nőznek, de a feleségek inkább úgy tesznek mintha nem tudnák, közben tiszta depressziósok a helyzettől, de nem mernek válni ötven körüliek kamasz gyerekekkel, háztartásbeliek. Tehát a férfiak is megtesznek ilyet, ha ettől jobban alszol.
2019. jan. 5. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!