Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult, hogy sokat néztél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult, hogy sokat néztél el egy lánynak, valamint kitartottál mellette, mert megsajnáltad az élettörténete alapján, aztán rájöttél, hogy nem kellett volna?

Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:

2szer is. Bàr az elsőnél csak fiatal voltam, élni akartam de nem engedett el, hogy végülévek múlva szinte megalàzva dobhasson ki.

Màsodiknak volt gyereke, làny szó szerint meglopott , kihasznàlt, addig tartott még jobb nem akadt.

2016. máj. 26. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Jaj, ezt az élettörténetet hagyjuk már.

A párom is így próbált megszerettetni a szüleivel hogy elmesélte nekik a hányattatott élettörténetemet, igazi könnyezős Eszmeralda sztori lehetett...

Nem sajnálatból kell szeretni a másikat. Most hogyha engem vert az alkoholista apám és mélyszegénységben nőttem fel, akkor jobban érzed magad ha megcsallak vagy lefejezem a kedvenc plüss mackódat?

A múlt kihatással van a jelenre, de nem változtat a dolgok súlyán.

2016. máj. 26. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
#2-nak igaza van. Ha egy lányt szeretek és vele akarok lenni, akkor az a személyisége és nem az élettörténete miatt van. Sajnálatból meg nem jövök össze senkivel vagy maradok vele és ezt mástól sem várom el.
2016. máj. 26. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!