Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex-férjemmel nem tudunk kommunikálni, a gyerekek felügyeletéről egyeztetni. Mit tehetek?
Írásban kommunikálj vele, az sms a legjobb, mert utólag ő nem tudja törölni.
Aztán keresel egy ügyvédet, és megszünteted a közös felügyeletet.
Az ugyanis nem azt jelenti, hogy ha ráér, akkor viheted. Abban az időszakban ő a felelős értük. Ez olyan, mintha hozzád nem mehet haza a suliból, mert nem érsz rá. Ilyen nincs.
Nálunk ugyanez. Azt mondjak sz...jam le, de az sztem nem tudja milyen kellemetlen ha nem lehet 2-3napra előre tervezni mert ki tudja...
Ma ugyanez. Megbeszeltuk hanyra viszem oda a gyereket. Neki ir ma 30p elotte hogy legyen kesobb...gyerek amugy nem egy telefonb**i, szoval eselytelen hogy azonnsl kapja az infot (10 eves). Nem, az nem jut eszebe hogy nekem irjon. Ugyhogy sztem ma el is marad. Es ez igy megy mindig.... mi keszulunk, ő lemondja, ha utana mi nem alkalmazkodjnk, akkor mi vagyunk a suttyók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!