Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint kivül álló kérdezem. Ez miert van?
Miért ne a gyerek szívna ? Megcsinálták, hogy összetartsa a kapcsolatot, csórikámnak nem sikerült, haragszanak rá, meg kell büntetni.
32/f
Ez azért van, mert a fele se igaz annak, amit az elvált férfiak a volt feleségre köpködnek. Ez duplán igaz, ha ő lépett le másik nővel.
Tudnék erről mesélni.
Ismerkedtem elvált férfival, előadta a szokásost. Gyorsan kiderült, hogy mehet a gyerekért, de nem akar, inkább csak köpköd, és panastkodik, hogy most utalta át a 30 ezer gyerektartást, nincs miből leutaznia. De hozzàm érdekes módon eljutott.
Az én szüleim is elváltak. Volt, hogy fél évig, egy évig felém se nézett apuci, aztán beállit szó nélkül, hogy vinne hétvégére. Utána otthagy szombat-vasárnap a nőjével, aki utál. Legközelebb akkor láttam, mikor hazavitt. Csodálkozott, hogy legközelebb elhajtottam a ...ba. Erre ott ordított, hogy ellene vagyok nevelve.
A másik oldalt is meg kell hallgatni.
Az elvált apák többsége egy kalap sz.art se ér, tisztelet a kivételnek. És pont a legnagyobb gennyzsákok sírnak legjobban, hogy el van tiltva a gyerektől. De az nem fura, hogy milyen könnyen bele szoktak nyugodni, és nem tesznek ellene semmit?
2# vagyok es a 4#-nek teljesen igaza van, sokszor az apák is mar lustak es mivel addig egyutt eltek fel se tűnik hogy mindent anya csinal neki semmi dolguk. Aztan mar a 2hetente hvg is gondot okoz, főzni kell, szórakoztatni a gyereket, ha van új nő akkor az konfrontálódik a gyerekkel es kiakad miért neki kell csinálnia (jogosan akad ki), ha nincs nő akkor meg azért gáz mert apanak kene megoldani. Én is csak azt hallgatom hogy kifizeti a gyt-t neki "semmire se marad", ja, csak hát 20 éve hol dolgozott hol nem, mert ahhoz is lusta volt.
Én nőként tök nyugodtan le tudom írni hol mit rontottam el: az elejen mindent kivettem a kezebol hogy majd en megcsinalom... hát ez óriási hiba volt, mert 2 év múlva mar ott álltam egy gyerekkel és amellett hogy a haztartasban mindent en csinaltam meg a gyerek körul is, arról is nekem kellett gondoskodnom miből fogunk élni. Persze bejött a biznisz, jol ment, jott a 2.gyerek de aztan ugye beutott a krach (valsag). Mivel semmi sikerelmenye nem volt igy a nőkkel hozlalta az egojat.
Ha megkerdezed az exem miben volt ő hibas: "tul liberalis voltam" (wtf?!).
Mindig azt fogid hallani hogy en ezt meg azt csinaltam...azt hogy ő mit, sose. Igazi narci, mindenkit szépen manipulal.
Mondom, kérdezd meg a nőt! Ő tudja. Esetleg másképp látja.
Nálunk is megint érik a balhé, mert már téli szünet van, de semmit se tervezhetünk, mert drága apuka még nem nyilatkozott, hogy mikor óhajtja elviselni két napig a gyereleket. Megint az lesz, mint tavaly: a kapuban futottunk össze. Ő jött értük, mi meg utaztunk a szüleimhez.
Es persze, hogy mindenkinek úgy adta elő, hogy szent karácsony ünnepén se lehet az imádott gyerekeivel, mert ott teszek keresztbe, ahol tudok. Holott mindössze annyit kérek, hogy egy nappal előtte szóljon, ha elvinné.
Nyáron ugyanezt lejátszottuk. Mondtàk a gyerekek, hogy mikor megyünk nyaralni. Naná, hogy pont azon a héten akarta vinni őket. És én vagyok a szemét hülye ku.rva, aki nem érti meg, hogy már kivette a szabit, és több szabija nincs a nyárra. Hát bammeg, márciusban foglaltuk le, azóta tudta.
De mindig, mindenért a feleség a szemét. Tudod, miért? Mert gyerektartást kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!