Gyuri Baktai kérdése:
Én mint hivő Katolikus kérdezem hogy ezek közül a Történelmi filmek közül melyik a leg jobb és tudom hogy ezeken kivül még a világon rengeteg Történelmi film van csak kérdezem hogy ezek közül szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Ben-Hur(1959)
A Názáreti Jézus(1977)
A passió(2004)
Isten Fia(2014)
Feltámadás(2016)
2018. okt. 30. 17:49
1/3 anonim válasza:
a ben hur 1959 nagyszerű alkotás,szinte utolérhetetlen zsigeri jézus ábrázolással.
amilyen keveset szerepel,az annyira hatásos.
a nézáreti jézusban még a tévhit szerint mária magdolna azonos a prostival,ezért ez nem hiteles.
a passió lenne a legjobb minőségibb alkotás,de azt a verést amit ebben bemutatnak az alapján jézus nem tudott volna eljutni a keresztig.
a feltámadásban egészen egyedi emberi jézust mutatnak be,ezért ez is jó.
2/3 anonim válasza:
Passió egy horror film, amit első sorban pénzért csináltak és jóval többet kaptak érte, mint 30 ezüstöt.
3/3 anonim válasza:
Ez kissé szubjektív :) Wylert szeretem, de azért nem a Ben-Hur a legjobb filmje. Gibsont nem zeretem, de a Passió majdnem a világ egyik legjobb filmje lett. Szóval ezek közül számomra a Passió a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!