Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnád ezt, ebben a formában?
Válsz. A leendő exed tesz egy ajánlatot.
Kapsz egy lakást, használatra! Kapsz egy kocsit, használata!
A fenntartási költségeket és persze a gyerektartást is, ráadásul minden, a gyerekkel kapcsolatos kiadást fizeti.
DE! Nem költözhet oda új partnered! Ha mégis, ugrik a lakás és a kocsi és beindul a gyerekért is a per!
Ezt senki se fogja elfogadni, hogy eladja magát kilóra.
Mellesleg nyilvánvalóan addig fog ez tartani, amíg az ex talál egy új puncit. A legtöbb második azon is minden hónapban kiborul, ha a pasija 20 ezer gyerektartást kifizet, és egyszer tíz percre találkoznak. Majd biztos mosolyogva tűri, hogy eltartsa a volt nőjét, és ingyen lakjon a "mi lakásunkban", és ingyen használja a "mi kocsinkat". Hogyne.
Válásnál elég egy jó ügyvéd, és ugyanezt ki lehet perelni ugyanezt, ráadásul ha a nőnek kedve van, akkor két pasival költözik össze már másnap.
Mar bocsi, de a kozos vagyonbol vett kocsi fele eleve a nejede, es nem vsak hasznalatra. A lakas ugyanez.
Ne nezd mar hulyenek a nejed.
Soha, ez kényelem. még mindig ő diktál.
Gondolom a férjed félrement, és te nem teheted meg ugyanazt?
1.: Nem én vagyok a szereplő, szerencsére.
2.: Váláskor nincs mit elosztani. A kocsik, a lakások, a cég nincs a pasi nevén. Minden a szülei nevén fut. Úgy tudom, hogy csak a számla közös, de azon meg 1-2M van. Ezért az ügyvéd kilőve.
A "leendő ennek" ez mègis mièrt èrnè meg? Kb. Teljesen eltartaná a nőt meg a gyereket. Ennek mi èrtelme?
A nőnek megèri, kb. A teljes fizikát fèlre tudja tenni. Mire az ex esetleg meggondolják magát, vagy ha lenne új pasi a kèpben, már lenne miből megindulnak. A gyereket meg kb. semmi esèlye nem lenne elperelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!