Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívküldi kérdése:
Válás után az asszony nevemet milyen formában tudom törölni? Melyik hivatalhoz forduljak?
Figyelt kérdés
#névváltoztatás #Válás utáni
2017. márc. 25. 08:35
2/4 anonim válasza:
1. 5 ezer ftos okmány belyeget kell venni a postan
2. Ezzel elmenni az illetékes anyakönyvi hivatal ba, itt kapsz egy új anyák.i kivonat ot
3. Ezzel kell menni az okmanyirodaba
Szem ig. Ingyenes.
Jogsiert, útlevélért fizetni kell.
3.
3/4 Kincsesne válasza:
Ahol bejegyezték, az anyakönyvi hivatalban érdemes érdeklődni. Lehet, hogy válás után, egyszeri alkalommal ingyenes a névváltoztatás.
Én régen így változtattam a nevemet válás után hármas névre, logikusan: a férjemé már nem voltam, de a közös gyerekeink apai kapcsolata miatt megtartottam a férjem családnevét, és hozzá visszavettem a lánynevemet.
4/4 mi a fene válasza:
Asszonynevet nem lehet törölni, ha egy szer házas voltál, mindig lesz házassági neved, csak más formában. Úgy gondolom, Te a születési nevedet szeretnéd a továbbiakban használni. A kérelmet bármely aktő. felveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!