Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után szedtétek össze magatokat válás után?
8 ev egyutt, 5 ev hazassag.
Okok? Elhidegules, mast akartunk az eletben, megcsalas mindket fel reszerol.
Nekem kb 2 evbe telt osszeszedni magam minden teren.
Mikor kezdodtek a problemak?
LOLOLOL
A masodik randin! Amikor megcsokolt es nem ereztem semmit, de jobb volt valakivel, mint allandoan egyedul.
16 év házasság után válás. Egy nős pasival volt viszonya.
2 év kellett hogy ne gondoljak rá indulattal.
Második házasság: 5 év, elhidegülés, szépen baráti módon váltunk, kb 2 hónap és túl voltam rajta.
18év kapcsolat, ebből 10év házasság. Kölcsönös megegyezés volt a válás, szex évekig nem volt, egymás mellett éltünk mint 2 ismerős.
Maga a válás nem viselt meg, inkább az hogy el kellett adni a házat amit 2 kézzel építettem és sokkal rosszabb anyagi körülmények között kell élnem, de ez csak átmeneti. Gyorsan találtam mást, de a kapcsolat igazából csak baráti, a szex egyáltalán nem hiányzik.
2,5ev hazassag utan kezdett el csalni de a kozos sztorink brutto 12ev elotte. Ot siman elengedtem volna, de ezt a bazinagy bekat h egy kisgyerekkel mellettem es egy bebivel a pocakban hagyott el, marha nehezen sikerult lenyelni. Az anyai erzeseimbe taposott bele azzal h magunkra hagyott, h a szeretot valasztotta azok helyett akiknek a felnevelesere elmeletileg felkeszult. Hogy a szerelem fontosabb a vernel es nem utolsosorban bantott h h tudtam ot valasztani apaul az utodaimnak, miert nem lattam a jeleket stb.
Evek kellettek mig eltavolodtam tole erzelmileg mire mar nem akartam h reszese legyen a gyerekek boldog pillanatainak, hisz o ugysem erti, neki ugysem azt jelenti stb.
5eve valtunk, most mar csak egy ember a multambol, aki idegesit a dolgokhoz valo hozzaallasaval, aki meg mindig nem ugy old meg felnott problemakat mint a felnottek, aki jo h csak havonta vigyaz a gyerekekre kicsit, mert semmilyen kovetendo peldat nem tud mutatni.
Jott mas. Nagyon boldog csaladi eletet elunk, vele sosem lett volna ilyen, szoval jo h igy tortent minden de az elso ket ev kokemeny volt egyedul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!