Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor miért lép le a feleség?
Adva van a férj. 40-es. Jó karban lévő, jól kereső, művelt, az a tipikus "finom ember". Hitelmentes ház, hitelmentes kocsik, hitelmentes nyaraló. A gyerek sulijában a tanárok ódákat zengenek róla, hogy mennyit segít. A családja és a felesége családja mint egy Istenre úgy tekint rá. Semmi pia, semmi drog, semmi szerencsejáték, és nem ,hogy nem erőszakos, de még a hangját sem emeli fel soha. Néha annyira nyugodt, hogy már-már azt hinné az ember, hogy folyamatosan be van nyugtatózva A feleség szerint az ágyban is csődör.
Mint egy amerikai filmben.
Az egy hibája, hogy csajozik. Nem visz haza senkit, nem ejt teherbe senkit, nem hagyja el a családját. Időben otthon van, és anyagilag sem érzi a családi kassza. Csak ürít.
Ez tényleg ok egy nőnek, hogy felrúgja az életét és a gyerekek életét? Ekkora baj, hogy valaki "napközben a mekiben is kajál"?
Igen, van, akinek ez baj. Mert nem akar otthoni lábtörlő, meg házicseléd lenni, akit amúgy nem tisztelnek.
30N
Tudtam, hogy lesz csavar. :D
Hangosan felröhögtem.
Màr megbocsàss, de ha a feleséged tenné ezt, te mit szólnàl???
Igen, baj.
csak ürít
mekiben kajálgat
hú hát ez nagyon kifinomult ember lol
Ez szánalmas....
Mindenki adja a szépet és a jót,. közben meg egy képmutató kretén. ÉS a feleség a hibás mert ez nem tetszik neki....jézusom...
"Az egy hibája, hogy csajozik"
LOL
Te mit szolnal, ha a csinos, kedves nejed, aki nem iszik, nem dohanyzik, meg a hazimunkaba is besegit neked, a gyerekkel is foglalkozik, de mellette pasizik.
Miert lenne gond, hogy neha massal is lefekszik?
Ebből én csak egyet nem értek. Minden alkalommal, ha a"mekiben kajálsz" rohansz és részletes beszámolót tartasz a párodnak róla?????????
Elég sok férfit, nőt ismerek aki szavaiddal élve a mekiben kajál. Na de ezt nem verik nagydobra. Mind ezt, úgymond diszkréten csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!