Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyenkor miért lép le a feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor miért lép le a feleség?

Figyelt kérdés

Adva van a férj. 40-es. Jó karban lévő, jól kereső, művelt, az a tipikus "finom ember". Hitelmentes ház, hitelmentes kocsik, hitelmentes nyaraló. A gyerek sulijában a tanárok ódákat zengenek róla, hogy mennyit segít. A családja és a felesége családja mint egy Istenre úgy tekint rá. Semmi pia, semmi drog, semmi szerencsejáték, és nem ,hogy nem erőszakos, de még a hangját sem emeli fel soha. Néha annyira nyugodt, hogy már-már azt hinné az ember, hogy folyamatosan be van nyugtatózva A feleség szerint az ágyban is csődör.

Mint egy amerikai filmben.

Az egy hibája, hogy csajozik. Nem visz haza senkit, nem ejt teherbe senkit, nem hagyja el a családját. Időben otthon van, és anyagilag sem érzi a családi kassza. Csak ürít.

Ez tényleg ok egy nőnek, hogy felrúgja az életét és a gyerekek életét? Ekkora baj, hogy valaki "napközben a mekiben is kajál"?

2018. dec. 5. 13:45
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Bocs, csak melóztam, most olvasom a válaszokat.

Először is, nem én vagyok a férfi.

Másodszor a válásnál a nő nem sokat kap. Szinte minden a pasi szüleinek nevén van és a cég nevén, aminek a huga a tulajdonos-ügyvezetője.

2018. dec. 5. 18:12
 22/30 anonim ***** válasza:
97%
Tök mindegy, a nő az önbecsülését kapja vissza. Hidd el, az ér a legtöbbet.
2018. dec. 5. 18:22
 23/30 anonim ***** válasza:
95%

Na én összepakoltam a volt férjemnek mikor már haza is hozta az egyik fix pu ...cit h beköltözteti.. Ja az én házam volt. Mehettek. A csaj is hamar ellépett mikor mosni főzni kellett a trógerre aki mindig ürített vhol épp,még kiskorúval is amiért fel lett jelentve,..

58N

2018. dec. 5. 19:44
 24/30 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen egy mai házasság: Férj, feleség, szerető/k, kutya/macska, gyerekek :D
2018. dec. 5. 20:00
 25/30 anonim ***** válasza:
92%
Talan mert nem ilyen csodort akart es keres majd olyat aki tiszteli. Plusz a gyereknek olyan apamintat, akit erdemes kovetni. Apuka meg martogathatja a pennajat ezentul akibe csak akarja.
2018. dec. 5. 20:09
 26/30 anonim ***** válasza:
94%
azert remelem, a feleseg bucsuzoul szerez egy nagyon dorzsolt, rafinalt valoperes ugyvedet:)
2018. dec. 5. 21:00
 27/30 anonim ***** válasza:
94%
Ezek után még kérdés, hogy miért lép le a feleség? Talán mert nem szeretne tovább ebben a megalázó helyzetben élni, és olyan férfi mellett szeretne lenni, aki tiszteli annyira, hogy nem járkál mindenféle nőkkel ürítgetni mellette.
2018. dec. 5. 22:10
 28/30 anonim ***** válasza:
42%
Ha te vagy a nö és ezt megkérdezted tölünk az ezerszer rosszabb! Te jó ég! Ne hagyd el! Legyél az otthoni csicsa meg ürítö láda.
2018. dec. 6. 00:17
 29/30 anonim ***** válasza:
36%
Csicska
2018. dec. 6. 00:17
 30/30 anonim ***** válasza:
Igen,ez rohadt nagy baj. Legyen kevésbé tökéletes a mindennapokban,de a gernice legyen meg,
2018. dec. 7. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!