Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nő elválik az igazából sose szerette igazán a férjét?
Szegény csóri bendegúz, vagyis aki alakította őt. Olvastam, hogy a második felesége is válni készült tőle és számára a család volt az első, mert soha nem volt családja gyerekkorában. Ezért önyilkos lett.
Most nem tudom, elképzelni, hogy egy ilyen ember verte volna a feleségét vagy megcsalná.
--------------
Faluban is van egy nő aki átköltözött a szomszédba. Mert annak jobb felújított háza van és a pali is viccesebb, na meg jobbképű.
"De ha elfogadta 3-10 évig utána meg elvárásai támadnak és elválik. Vagy elege lett belőle?"
A szenvedés és problémák végső oka mindig az elfogadás hiánya. Ha elfogadod, ami van, akkor nincs probléma és szenvedés.
Elfogadás hiánya -> probléma -> válás.
Elfogadás -> nem jön létre probléma -> nincs válás.
Ennyire egyszerű.
De. De ha szereti és ő mondjuk pl menni akar, nem is láncolja magához.
Egyébkétn létezhet olyan, hogy csak érdekből megy hozzá, pl a pénze miatt; és akkor abban pl nincs szerelem.
De mondjuk lehe, hogy még esetleg később beleszerethet, azt nemtom; de a pénzhajhászok talán nem olyan szerelmes-típusok.
:)
Ha képbe jön egy tehetősebb férfi,akkor a nők többsége vált.
Szép nőknél ez 100%.
Érdekes amikor szerelmes voltam egy lányba és 10/6 volt (bocs az osztályozásért) és összeismerekdetem a melóm során egy 10/10-es csajjal és szó szerint rámmászott, de annyira szerettem az a lányt, hogy képtelen voltam megtenni.
"de annyira szerettem az a lányt, hogy képtelen voltam megtenni"
Tehát nem azért nem hagytad el, mert olyan jó ember vagy, hanem mert szeretted, tehát magad miatt maradtál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!