Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érzi magát az a nő, aki eldöntötte, hogy elválik a férjétől?
Én mérhetetlenül megkönnyebbültem.
8 év együttélés, ebből 6,5 év házasság.
Én 13 együtt töltött év és két közös gyerek után döntöttem úgy, hogy be akarom fejezni. Nem hirtelen döntés volt, az utolsó évek már nagyon nem voltak jók, a legutolsó másfél évben már egymáshoz sem értünk.
Én akartam, én döntöttem így, mindezek ellenére megsirattam a kapcsolatunkat, és teljesen ellentétes érzelmeim voltak az első időszakban, ami a felszabadultságtól a depresszióig váltakozott.
Életem egyik legjobb döntése volt, hiszem, hogy neki is jobb nélkülem, bár ő sokáig visszajött volna még.
Na állj, elolvastátok ti a kérdés kiegészítését meg a kérdező következő hozzászólását?
Jártak párterápiára, összeházasodtak, oké, volt egy megállapodás, hogy a nő otthagyja a munkahelyet, de a nő úgy érezte az esküvő után, hogy a párjával megoldódtak a gondok, így feleslegesnek látta, hogy máshol ismét kezdjen mindent elölről, mikor ott van egy stabil helye, amit csak azért hagyna ott, mert a férjecske féltékeny egy kollégára, oké, ez korábban jogos volt, de a feleség úgy érezte, hogy a férjével helyrejöttek a dolgok, és nem számított már az a kolléga. Na, erre a férj kiverte a hisztit, hát ne haragudj, én is otthagynálak, ha arra kényszerítenél, hogy hagyjam ott a stabil munkahelyemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!