Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szamithatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb mennyi gyerektartasra szamithatok ha apuka ,minimalberen van bejelentve+ lett meg egy gyereke?! Az en jovedelmemet is nezik? Amit a gyerek utan kapkok,gyes,csp,?az is bele szamit?Legyszi irjatok.Koszonom.
2018. nov. 17. 11:08
1/23 anonim válasza:
Max 50% a 3 gyerekre elosztva.122e amit kap exem papiron, 30-30-at iteltek meg perbeadastol szamitva.
2/23 anonim válasza:
Bocs, nem egyertelmu hany gyereked van es veletlenul 3-at irtam. Ha 1 van, azert 30-at kerhetsz. Mondjuk nalunk a szuksegletet is neztek meg sztem az is szamitott hogy az exem vegighazudta az egeszet...amire nekem volt bizonyitekom, de ő soha semmit se tudott alátámasztani.
3/23 A kérdező kommentje:
Egy gyerekem van.Neki lett idokozben meg egy mastol!
2018. nov. 17. 11:16
4/23 A kérdező kommentje:
Csak ugy hallottam ,ha van neki meg egy akkor mar ,kevesebbet kaphatok.Jo lenne kepben lenni!
2018. nov. 17. 11:21
5/23 anonim válasza:
Akkor a max 50%-ot kettővel osztják el. Gyűjtsd pontosan mit költesz a gyerekre, hogy látható legyen mi szükséges.
6/23 anonim válasza:
A minimálbér miatt sajna nem lehet sokra számitani, meg persze a másik gyerek is számít, igy szerintem 25e körül lesz.
7/23 A kérdező kommentje:
Irok mindent ,de az exem szerint amit en kapok a gyerek utan ,azt is beleszamitjak! Igaz??? Pl kapok meg gyest,csp,ezeket ,meg adokedvezmenyt.Es h ez tobb mint 50 ezer ft ,es ezt levknja a biro !
2018. nov. 22. 11:37
8/23 anonim válasza:
Hat nekem sztem igy nem neztek hogy mennyi az adokedvezmeny meg csp azt leirtam mi mennyi, albi, suli, kulonorak es minden de meg igy is kevesebbet fizet mint a fele, nekem tobb penz van benne a melorol nem is beszelve.
9/23 A kérdező kommentje:
60 kertem,de kinevetett,Akkor vagta a fejemhez,h en kapok az allamtol 50 es meg o ennyit adjon?!
2018. nov. 22. 11:56
10/23 anonim válasza:
Hát az összjövedelmedbe bele számít az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!