Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg elhagytam a családom?
Majd húsz év házasság után a "párom" tavaly lebukott, hogy egy éves viszonyt tart fent egy pasival. Három hónap veszekedés után úgy döntöttem, hogy próbáljuk meg folytatni hiszen biztos én sem vagyok tökéletes talán menni fog a dolog. Azt kértem, hogy minden kapcsolatot szakítson meg a szeretőjével - aki amúgy egy családos, kétgyermekes apuka - és azt, hogy egy hónapban egy hétvégét töltsünk kettesben ahol meg tudjuk beszélni a problémáinkat. Mindenre igent mondott. Egy hónap múlva bukott le egy viber uzenettel, aztan megint. Fél évre rá semmi nem változott, a telefonja szétkódolva, egyszer sem mentünk el sehova kettesben. Én mondtam neki, hogy ez így nem mehet tovább el fogunk válni, de nem vette komolyan. Egyik este egy vita során összepakolta a cuccaimat táskákba és kidobálta a lakásból és kinyitotta a bejárati ajtót, hogy takarodjak a fenébe. Én pedig fogtam magam és elmentem, hiszen nyilvánvaló volt, hogy nem akar látni engem, és velem lenni sem.
Azóta válunk, a gyerekeim nem állnak szóba velem, és többen is azt a véleményt fogalmazták meg, hogy én elhagytam a családomat. Az első pillanattól kezdve, mindenféle bírósági döntés nélkul fizetek neki egy szép osszeget gyerektartásra, egyenlőre ennyit tudok tenni. Ugy gondolom, hogy ha aznap este szépen összeszedem a cuccomat a lakásbol és a lépcsohazbol és visszakullogok a lakásba, akkor mi a garancia, hogy másnap nem történik meg ugyanez megint aztán megint.
vagy én látom rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!