Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek jogos a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a párom viselkedése?

Figyelt kérdés
Elváltam és a gyerekeim (9 és 13 évesek) külön élnek tőlem a szülőfalumban. 2 óra a távolság a mostani lakhelyemtől. Amikor megyek hozzájuk akkor a párom kiakad, hogy miért nem a szüleimnèl vagyok a gyerekekkel. Ott szoktam lenni az exnél, de csak a gyerekek miatt. Aludni átmegyek a szüleimhez. A párom szerint a gyerekek átjöhetnének a szüleimhez és lehetnénk ott együtt. Hely van a szüleimnèl bőven és őket se zavarná. Az is zavarja a páromat, hogy az ex minden bajával engem keres. Mindig a vita megy, ha elmegyek a gyerekekhez. A párom azért nem jön velem, mert a szüleim nem tudták még elfogadni, hogy elváltam és nem látják szívesen. Ez is bántja, hogy én ezt nem rendezem el valahogy. Szerintetek ez olyan nagy baj, hogy ott vagyok a gyerekekkel? Ti találkoztok a volt feleségetekkel?
2018. nov. 2. 18:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az aktuális barátnővel van közös gyermekem és a szüleim az unokát se látták még. Talán ezért is érinti rosszul, hogy oda megyek az exhez. A távolság a volt feleségem miatt lett ilyen nagy, itt lakott nem messze tőlünk, de elköltözött a gyerekekkel együtt. Korábban közösen laktunk pár évet a szülőfalumban. A párom nehezen viseli a kialakult helyzetet. Hozzánk nagy költség lenne hozni-vinni a gyerekeket. Ti mit tennétek?
2018. nov. 2. 23:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Szüleid nem látták a gyerekedet? Hát ne haragudj de én nem is vinnim oda soha ha ennyire nem kiváncsiak rá.. :O
2018. nov. 3. 00:04
 13/17 A kérdező kommentje:
A közös gyereket nem látták. A többi unokával foglalkoznak. Ez engem is bánt.
2018. nov. 3. 00:05
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
Ebben az esetben, ha hagytad, hogy különbséget tegyenek a szüleid a hàrom gyermeked között, majd ezt megfejelted az exnél való szórakozàssal, először adjàl hàlàt, hogy nem hagyott el. Exednek mondd meg a jövőben elviszed a két gyerereket làthatàskor, illetve kizàrólag olyan ügyben keressen, ami érinti a közös gyerekeitek. Szüleidnek megmondod, te hàrom gyermeked egyformàn szereted, ha a harmadikat nem kezelik ugyanúgy, illetve nem tisztelik meg 3. gyermeked anyjàt a minimummal, amivel kell többet téged nem làtnak. Majd menj haza, mindezt mondd el sűrű bocsànatkérések közepedte a pàrodnak, meg h most màr minden màsképpen lesz, tudod h f*asz voltàl. És tényleg adjàl hàlàt az égnek, hogy még nem hagyott ott.
2018. nov. 3. 03:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Azt nem tudjuk hogy a 2 nagyobb gyerek milyen viszonyban van az új pároddal és a féltesóval?

Jobb lenne elvinni a gyerekeket magatokhoz ( ha a párod is ugy áll hozzá), az exednek is legyen szabadideje.

A szülőket pedig le kell rendezned!

2018. nov. 3. 08:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
hasonló helyzet van nálunk. a páromnak van gyereke az előző kapcsolatából, nálunk úton van a baba. 3 órás az út a mi városunk és a kislánya lakóhelye között, de mi mindig elhozzuk hozzánk a kicsit. Anyagilag megterhelő, de mondhatni ez van. nálunk nem opció, hogy az exnél látogassa a gyerekét, meg amúgy is, ha megszületik a kistesó, lássák /ismerjék egymást.
2018. nov. 6. 11:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Nalunk is ez volt,h az ex ragaszkodott hozza ,h csak nala lehet a gyereket megnezni ,amire en mondtam ,h na Akkor menjel vissza az exhez.Aztan kenytelen volt engedni hozzank,mert a gyerek jonni akart,a parom meg nem ment addig amig n johetett ide!!
2018. nov. 6. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!