Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek jogos a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a párom viselkedése?

Figyelt kérdés
Elváltam és a gyerekeim (9 és 13 évesek) külön élnek tőlem a szülőfalumban. 2 óra a távolság a mostani lakhelyemtől. Amikor megyek hozzájuk akkor a párom kiakad, hogy miért nem a szüleimnèl vagyok a gyerekekkel. Ott szoktam lenni az exnél, de csak a gyerekek miatt. Aludni átmegyek a szüleimhez. A párom szerint a gyerekek átjöhetnének a szüleimhez és lehetnénk ott együtt. Hely van a szüleimnèl bőven és őket se zavarná. Az is zavarja a páromat, hogy az ex minden bajával engem keres. Mindig a vita megy, ha elmegyek a gyerekekhez. A párom azért nem jön velem, mert a szüleim nem tudták még elfogadni, hogy elváltam és nem látják szívesen. Ez is bántja, hogy én ezt nem rendezem el valahogy. Szerintetek ez olyan nagy baj, hogy ott vagyok a gyerekekkel? Ti találkoztok a volt feleségetekkel?
2018. nov. 2. 18:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
Nem jogos,szerintem féltékeny.
2018. nov. 2. 18:49
 2/17 anonim ***** válasza:
59%

Nem baj,ha nem tudja lenyelni ne jöjjön össze gyerekessel,ennyi a kulcs.. Attol mert o van neked normális apa nem dobja kukába a gyerekit az uj nő kedvéért,megvan a véleményem a párodról pedig meddő vagyok de ez gázos.. Nem ok nélkül nem fogadták el a szüleid se mert elvárná h letojd a saját gyerekeidet :(

40N

2018. nov. 2. 18:51
 3/17 anonim ***** válasza:
30%
Gratulálok, összejöttél egy hisztis, féltékeny, önző pitschával.
2018. nov. 2. 18:57
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Jogos a nagyrésze. Többségében tényleg inkàbb el kéne vinned a gyerkeket az extől, s csak n3ha ott maradni. Az hogy exed minden probléma felmerülésénél az életében têged keres, jelen helyzetben nonszensz. Ahogy az is, hogy jelenlegi pàros mellett nem àllsz ki a szüleiddel kapcsolatban. Elvàltàl új pàrod van pont. Fogadjàk el. Ex meg oldja meg az életét. Kb olyan lehet ez pàrodnak, mintha ti szüleid akik a régi nőd kedvelik, te aki pesztràlod az exet és ott vagy nàla gyakran a gyerekekre hivatkozva meg az exed egy csalàd vagytok még ő meg egy idegen. Valami nem kerek nàlad se. Ja szeretnéd pàrod, nem az exed érdekelne. De te kb csalàdosdit, pàrkapcsolatosdit jàtszol vele, mîg új pàrod kîvül reked. Ha akarsz még az extől valamit, engedd el az új pàrod, ha nem akkor meg viselkedj is úgy, mint aki elvàlt.és ne keverd ide a gyerekemet. Nekik a veled töltött idő a lényeg és hogy hol az mindegy, a többi csak belemagyaràzàs, kifogàs.
2018. nov. 2. 19:17
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
* gyerekeket
2018. nov. 2. 19:18
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

Jogos, hogy bántja.

Ekkora gyerekeket nyugodtan elvihetnél láthatásra magadhoz. Az elég bizarr, hogy ilyenkor ott alszol a szüleidnél.

Az is igaz, hogy már rendezni kellett volna a szüleid és a párod viszonyát.

Eleve nem jó ötlet ilyen messzire költözni a gyerekeidtől.

Nálunk én vagyok a volt feleség. Nem tartjuk a kapcsolatot, csak a gyerekkel kapcsolatban. Mikor viszi, hánykor hozza, program vàltozások. Főleg írásban, mert így sok vita elkerülhető. Hónapokig nem is látjuk egymást, és nem is beszélünk.

A gyerekeket láthatásra elviszi, igaz, nem lakik messze. Ilyenkor természetesen a barátnője is ott van, hisz együtt laknak.

Szerintem ez lenne a normális.

2018. nov. 2. 21:24
 7/17 anonim ***** válasza:
41%
6-os öröm olvasni, hogy vannak még ilyen normàlis volt feleségek. Kàr, hogy nagyon ritka. :(
2018. nov. 2. 21:30
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Jogos! El váltál ,akkor minek mesz a volt felesegedhez? Az uj parod ,jogosan van kiakadva,en ezt egy percig nem turnem!!
2018. nov. 2. 21:31
 9/17 anonim ***** válasza:
19%
7-es Miért az a normális volt feleség, aki nem tartja a kapcsolatot a gyerekei apjával? Szerintem meg az a normális ha a két szülő együttműködik a gyerekek nevelésében. A gyerekek még sokáig összekapcsolják őket, míg az aktuális barátnő meg kitudja meddig lesz meg.
2018. nov. 2. 22:43
 10/17 anonim ***** válasza:
76%
9-es az a normàlis volt feleség, aki tiszteletben tartja, hogy az exférjének új pàrja van, mindezt úgy, hogy nem ellenségeskedik, és neveli ellenük a gyerekeket. Nem vinnyog, nem akaszkodik rà az ex férjre.
2018. nov. 2. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!