Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után "illik" válni, ha új párom van?
Tényleg elég gáz. Normáliséknál ez úgy van, hogy elválnak, utána keresnek új kapcsolatot.
De most nem ez a lényeg. Már rég el kellett volna intéznetek a válást. Jogilag is érhet téged hátrány, ha pl a feleséged adósságot csinál. Meg hogy néz az ki,hogy az új párodtól van egy gyereked, közben meg hivatalosan másnak a férje vagy?
Gáz!
Én előbb elváltam az exfeleségemtől, és azután kezdtem új életet egyedül. Aztán vagy lesz valakim vagy nem. De így a korrekt!
"Szerintem bizonyítottam, hogy ő kell nekem."
apuci, te csak csinaltal a nodnek egy gyereket.
ez semmi.
De miért nem akarsz elvàlni? Engem zavarna.
Azt ugye tudod, hogy ha az exed is összehoz egy gyereket mással, akkor a törvény szerint te leszel beírva apànak?
Ez elég cinkes, igen. Gáz.
Mondjuk én gyereket sem szültem volna neked, míg nem rendezed el a válást.
Azt is csodálom, hogy te ilyen kis kényelmesen el vagy válás nélkül is, miközben már új gyerek van új nőtől.. De minek felelősséget elvárni vagy bármit egy átag férfitől. Azt kérdez, gáz-e..
Hallod, nem, nem gáz. Minek elválni ha már nem csak külön vagytok, hanem új pulya is van egy harmadiktól? A barátoknak, rokonoknak sem gáz elmondani, hogy nem, ti nem vagytok házasok, neked igazából van már feleséged, de minek elválni?
Érzed már, mennyire vagy röhejes, vagy még mindig kérdés benned, mennyire szánalmas ez?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!