Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a reakciója a párotoknak amikor megmondtátok neki hogy elköltözni szeretnétek?
Pár éves házassági kapcs.ban vagyunk, gyerek nincs. Én már többszõr elmondtam mi az amin kellene változtatni, megprobaltam jobba tenni a kapcsolatot.
Éveken keresztul mindent megtettem hogy jobb legyen, ö semmit hiaba konyorogtem neki.(keves intim kapcsolat,neki nem nagy a sex igenye)
Pár hete mondtam hogy elszeretnek koltozni mert mêg mindig ugyanazok a problemak vannak (pl.keves az intimitas-faradt vagy epp reggel koran kell keljen stb.), miutan elmondtam hogy igy nem mehet tovabb megigerte hogy megvaltozik, es mindent megtesz.
Most van igyekezete , de mar annyira elhidegultunk egymastol (mivel közömbös volt hozzam hosszu idon keresztul) hogy en legszivesebben most a kulonkoltozest valasztanam egyelore -idõvel elvalunk- mert a válás tul nagy botranyt jelentene ha egybõl ezzel kezdeném.
Ti hogyan léptetek kia kapcsolatbol, hogyan zajlott az elkoltozes?
Vki esetleg hasonlo szituban volt-e?
29N.
"Én lépni akarok de nem tudom hogy kezdjem"
Mondd meg neki, hogy válni akarsz, be fogod adni a papírokat, és meg szeretnéd beszélni vele a szétköltözést/vagyonmegosztást.
Nem mertem meglepni , nem volt tamogatottsagom.
Mostmár bánom mert megint ugyanott tartok .
Azért emeltem ki a kérdést
Előző vagyok.
Az lemaradt, hogy én egy bántalmazó kapcsolatból léptem ki, amit több, mint 8évig tűrtem..volt ott minden, mikor kiraktam a szűrét. Fenyegetés ment 1000rel,hogy álmomban fog megölni, stb, aztán könyörgés, sírás, hogy bocsássak meg. Volt pár álmatlan éjszakám, de sikerült megszabadulni tőle.
Ezért kell lehetőleg jól megismerni, kiismerni a másikat. Az első figyelmeztető jelet komolyan venni.
Ugyanis a természet ALAPTÖRVÉNYE, hogy a legnagyobb szerelem, törődés sem változtatja meg a másik JELLEMÉT.
Önáltatás, önmaga túlbecsülése, ha azt hiszi, könyörgésre, követelésre, zsarolásra megváltozik. Nem fog!
Lépj le.
Keress egy normális pasit aki miatt érdemes és ő támogat majd.
Én kersek szeretőt de gondolom ez nem elég számodra.
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!